Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

CAREL

Carel er en fransk mote merkevare kjent for elegante sko av høy kvalitet som skiller seg ut med ikoniske design. Fra begynnelsen i hjertet av Paris, har Carel utviklet seg og bekreftet seg som en viktig aktør i moteverdenen ved å kombinere innovasjon med tradisjonelle håndverksteknikker. Kjennetegnet ved considerate, sofistikerte silhuetter og uforlignelige kvalitet, Carels design gir en frisk vri på klassiske stiler. Merket har det særegne at det skaper tidløse stykker som er designet for å vare, men opprettholder fortsatt ett flørtende og feminint utseende.

Dykker inn i Carel's historie


Allsidigheten i Carel kommer fra et langvarig engasjement for handel med de fineste skinnene og materialene. Drevet av en familietradisjon hos skomakere, har merket klart å komme seg gjennom tidene ved å holde fast ved sin identitet og høye standarder.

Velg ditt unike Carel-utseende


Et faresignal ved å bruke et Carel-produkt er evnen til å være šferd mot klientens personlige stil. Uansett hva din personlige estetikk er, passer Carels brede utvalg av fottøy med forskjellige motestiler, fra vintage-inspirert til moderne og minimal forkant.

Kjøp Carel på Miinto


På Miinto, vil du finne et variert utvalg av Carels vakre sko, inkludert både klassikkere og (sesongbaserte) brikker. Med Miintos sømløse online opplevelse, kan du trygt shoppe og utforske Carels samlinger. Video- og bildevisninger gjør det enkelt å forstå produktkvaliteten, mens detaljerte beskrivelser sikrer at du vet nøyaktig hva du kjøper.

å sette pris på Carel's signaturstil


En signatur av Carel-merket er det avanserte håndverket som kommer til uttrykk i alle aspekter av designprosessen. Merkets dyktige håndverkere benytter tradisjonelle metoder for å skape sofistikerte silhuetter, og hver sko er laget og håndtert i en subtil balanse mellom moden eleganse og rå uttrykk. Disse kontrastene skaper en spenning i merkets design og gir en rikhet og dybde til kolleksjonene deres. Denne forpliktelsen til kvalitet har gjort at Carel har kunnet opprettholde sin posisjon i moteindustrien over lang tid-oppgangen av konkurrerende merker. Merkets evne til å kombinere sin historiske arv med moderne designelementer er også noe som verdsettes av klientene deres. Fra de klassiske Mary Jane skoene til dagens mer moderne designs, fortsetter merket å oppdatere sine kolleksjoner for å svare til tidens krav, samtidig som de beholder det særpreget og autentisiteten som gjør Carel unik. Carel-reisen er en perfekt blanding av tradisjonelt håndverk og moderne design, og gir kvinner rundt om i verden tillit til å uttrykke sin unike stil og individualitet. Når du kjøper et Carel-produkt, kjøper du mer enn bare et par sko, du investerer i et stykke oppmerksomt designet motehistorie.

Fjern alle filter

Carel

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.