Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

CHRISTIAN LOUBOUTIN


Oppdag den rike historien til Christian Louboutin


Christian Louboutin er et verdenskjent luksuriøst merke, med en rik historie og en lidenskap for stil og raffinement. Merket ble grunnlagt i 1992 av den selvtitulerte designeren, og har blitt synonymt med høymote, røde såler og utsøkt håndverk. Christian Louboutin ble inspirert av den livlige og eklektiske motescenen i Paris, hvor han begynte sin karriere som skomaker. Han fikk raskt anerkjennelse for sine unike og dristige design, som kombinerte dristige farger og utskrifter med slanke og sofistikerte silhuetter. .

Gjennom årene har Christian Louboutin fortsatt å presse grensene innen skoindustrien, og samarbeidet med kunstnere, designere og kjendiser for å lage noen av de mest ikoniske skoene i vår tid. I dag har merket en global tilhengerskare og feires for sitt innovative og stilige fottøy, som er håndlaget med de fineste materialer og oppmerksomhet på detaljer.


Kombiner stil og komfort


Enten du kler deg ut for en spesiell anledning eller holder det uformelt, har Christian Louboutin sko som passer for deg. Vårt utvalg av hæler, flate sko (ballerinasko), pumps og joggesko leverer både stil og komfort, slik at du ser og føler deg best uansett hvor du går. Så hvis du leter etter sko som kombinerer mote, kunst og luksus, trenger du ikke lete lenger enn til Christian Louboutin. Oppdag den rike historien til dette ikoniske merket og gå inn i en verden av høymote.

Blant de populære stilene er Loubishark-, Gal- og Ecuyera-sko noe man bare må se. Med fokus på kvalitet, håndverk og design, er Christian Louboutin-sko selve symbolet på luksuriøsitet. Hvert par er laget med fokus på detaljer og de fineste materialene, slik at du får det beste av det beste.


Gå inn i elegansens verden med Christian Louboutin


Leter du etter sko som kombinerer mote og raffinement? Se ikke lenger enn til Christian Louboutin. Dette ikoniske merket tilbyr en rekke fasjonable sko som vil gi deg et elegant preg. Fra klassiske stiletter til dristige joggesko. Sko fra Christian Louboutin er laget av de fineste materialer og er designet for å være både stilige og komfortable. Signaturrøde såler er et symbol på luksus og kvalitet, og skoene er elsket av både fashionistas og kjendiser verden over.

Enten du kler deg opp for en spesiell anledning, eller bare ønsker å legge til et snev av glamour i hverdagsgarderoben din, har Christian Louboutin det du trenger. Skoene derfra er en perfekt avslutning til ethvert antrekk, og de vil garantert vekke oppsikt uansett hvor du går, ikke kun hos kvinner men også menn!


Skill deg ut, bli lagt merke til


Når det gjelder høymotesko, er Christian Louboutin et navn å merke seg. Merket tilbyr en rekke premiumsko som er perfekte for å gjøre inntrykk og uttrykke din unike stilsans. Sammen med eleganse, og en subtil sexy undertone med signaturrøde såler. Fra slanke og sofistikerte stiletter til dristige støvler, er sko fra Christian Louboutin designet til å være både fasjonable og funksjonelle. Oppmerksomheten på detaljer og bruken av de fineste materialene skiller seg tydelig ut fra mange andre.

Enten du går på den røde løperen, deltar på en galla eller bare løper ærend, vil sko fra Christian Louboutin hjelpe slik at du kan både se og føle deg bra. Skoene er den perfekte måten å legge til et snev av glamour og eleganse til ethvert antrekk, og de vil garantert være en samtalestarter uansett hvor du går. Unn deg det beste innen høymotesko fra Christian Louboutin. Velkommen til å handle hos oss på Miinto og bli lagt merke til med hvert trinn du tar.


Det ultimate tilbehøret – vesker til enhver anledning


Christian Louboutin er ikke bare et skomerke, de har også en rekke førsteklasses totevesker som er perfekte for de som ønsker å bli lagt merke til med sin stil. Disse veskene er designet for å være både funksjonelle og fasjonable, og tilbyr god plass til alle dine nødvendigheter og setter et flott preg på antrekket ditt.

Fra slanke og sofistikerte skinnvesker til dristige trykte vesker er vesker fra Christian Louboutin designet for å være det perfekte tilbehøret for ethvert trendy antrekk. Fokuset på detaljer og bruk av materialer av høy kvalitet sørger for at hver veske ikke bare er stilig, men også holdbar og solid. Så enten du løper ærend, er på vei til jobb eller bare skal ut for dagen, er en veske fra Christian Louboutin det perfekte tilbehøret. De gir god plass til alle dine nødvendigheter, og hjelper deg med å se og føle deg bra, uansett hvor du går.


Fra arbeid til fest


Kate Pumps er en tidløs klassiker som enhver garderobe trenger. Den spisse tådesignen og den allsidige stilen gjør antrekket fullkomment. Du kan lett kombinere disse skoene med en liten svart kjole eller skreddersydde bukser for et mer sofistikert utseende.

Legg til et unikt snev på dine uformelle antrekk med Louis Flat Spikes. Den slanke designen og de unike piggene gjør disse skoene til det perfekte valget for et avslappet, men stilig utseende på dagtid. Bruk dem sammen med jeans med rifter i og en denimjakke for en mer «rocka» stil. Bli sett på din neste spesielle begivenhet med Iriza Half-d'Orsay Pump. Half-d'Orsay-designen og delikate stropper skaper et elegant utseende som er perfekt for en midikjole i kombinasjon med signatursmykker.

Hold deg komfortabel og stilig med Rantus Orlato Sneakers. Disse joggeskoene er en blanding av stil og komfort, noe som gjør dem ideelle for å løpe ærend eller en uformell dag ute. Par dem med klassisk jeans og en trykt t-skjorte for en avslappet, men likevel satt sammen utseende.


Christian Louboutin – mote med samvittighet


Christian Louboutin tror på å skape fottøy som er både stilig og bærekraftig. Det er å ta ansvar for miljøet på alvor, og forpliktelser til å redusere påvirkning og bevare planeten for fremtidige generasjoner. Fra produksjonsprosess til emballasje strebes det etter å minimere avfall og bruke miljøvennlige materialer når det er mulig. Så ikke bare vil du se og føle deg fantastisk i sko fra Christian Louboutin, men du kan også føle deg bra når du vet at du tar et ansvarlig valg. Gå inn i mote med god samvittighet og kjøp Christian Louboutin i dag.

Fjern alle filter

Christian Louboutin

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.