Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

CITIZENS OF HUMANITY

Citizens of Humanity er et ikonisk og velkjent merke blant jeansentusiaster. Det Los Angeles-baserte merket ble lansert tidlig på 2000-tallet. De har helt siden begynnelsen hatt et brennende fokus på å utvikle jeans av høy kvalitet, med bærekraftighet og etisk produksjon i tankene.

Historisk sus over Citizens of Humanity


Citizens of Humanity ble første gang etablert i Los Angeles, som er kjent som USAs denim hovedstad. Den ambisiøse oppstarten har vokst seg stor og er nå internasjonalt anerkjent for sin høye standard og konsekvent kvalitet. Bak merket finner vi Jeremy Brandrick, en navngitt tenker som personifiserer merkets dedikasjon til kunst og kultur så vel som mote.

Utforsk Citizens of Humanity


Citizens of Humanity står bak et vidt spekter av forskjellige jeansstiler. Fra de klassiske blå jeansene vi alle kjenner til, til unike og nyskapende varianter som utfordrer det kjente motebildet. Brandets mission å tilby jeans av høy kvalitet har ledet dem til å produsere noen av de mest kjente modellene på markedet.

Kjennetegn ved Citizens of Humanity


Hvis det er en ting Citizens of Humanity er kjent for, er det at de tar jeans på alvor. Hver detalj - fra håndverkmessig sying til sofistikerte vask - bidrar til helheten i hvert plagg. Merkets produkter bærer preg av både moderne og retro-styling, noe som bidrar til det unike og ettertragtede uttrykket.

Turen gjennom moteverdenens jeans


I tillegg til standard jeans, tilbyr Citizens of Humanity et sjenerøst utvalg av denimklær som skjorter, jakker og shorts. Dette utvider deres rekkevidde og tiltrekker seg en bred motebevisst publikum.

Kjøp Citizens of Humanity på Miinto


Hvis Citizens of Humanity lyder som det rette merket for deg, vil du være glad for å vite at et omfattende utvalg av deres produkter er tilgjengelige for kjøp på Miinto. Enten du er på jakt etter det perfekte klasset par jeans for alle anledninger, eller a leter etter et statement plagg som virkelig kan utgjøre en forskjell i garderoben din, er det noe for enhver i Miintos Citizens of Humanity samling. Citizens of Humanity er mer enn bare jeans. Det er et uttrykk for individualitet og et språk i seg selv. Hver søm, hver fold, hver vask på et par jeans fra dette merket forteller en historie. Samle dine egne historier ved å utforske samlingsutvalget på Miinto.

Fjern alle filter

Citizens of Humanity

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.