Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Clermonte

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

CLERMONTE

Hvis du leter etter en elegant vinterjakke for damer, bør du ta en nærmere kikk på produktene fra norske Clermonte. Her kan du finne superlekre damevinterjakker som for eksempel en varm og stilig parkas både med eller uten fuskepels. Designene er preget av rene linjer og en tidløs stil, hvor den fantastiske isoleringsevnen gjør at jakkene passer perfekt til de skandinaviske vintrene.

Jakkene er både enkle og klassiske med en feminin passform. Dette gjør at jakkene lett kan kombineres med alt det andre du har i garderobeskapet ditt, og være med til å fullende et stilig og klassisk utseende. Merket lager vinterjakker som passer til både hverdag og fest, og jakkene har en uovertruffen kvalitet og slitestyrke som gjør at du kan ha glede av vinterjakkene lenge og holde deg varm samtidig som du er moteriktig påkledd i mange år fremover.


Vinterjakke


Hvis du gjerne vil ha en vinterjakke som uten tvil er blant de aller mest populære i år, så skal du velge en Clermont vinterjakke – enten med ekte pels eller fuskepels. En av de aller mest populære modellene er Cion-jakken. Den lukkes med glidelås foran, og har to lommer foran som lukkes med knapp. Snøringen nederst på jakken gjør at man enkelt kan holde vinterkulden ute. Denne modellen har en fantastisk avtakbar pels fra vaskebjørn og avtakbar merkelapp med logo. Du kan også få samme modell med avtakbar hette med fuskepels.


Tidløs eleganse som passer til det meste


Det elegante designet fra Clermonte gjør at du enkelt kan finne en vinterjakke som passer til resten av garderoben din, uansett om du velger en parkas eller en annen modell. Det er et tydelig kvalitetstegn når et klesmerke lager klær du vet kan passe med det du ellers har. Mange kjente motemerker og klesmerker rundt omkring i hele verden lager klær man ikke kan passe sammen med noe annet enn nettopp klær fra samme merke. Det kan i og for seg være fantastisk, men ofte innebærer det en stor renovering av hele garderoben. Noe som det tross alt kun er de færreste som har råd til – i hvert fall hvis det hele skal skiftes ut. Derfor er det fantastisk at det finnes klesmerker som Clermonte som designer og produserer klær som har et elegant og tidløst snitt, slik at du vet det kan passe med nærmest hva som helst. Hos Clermont kan du uten tvil finne en vinterjakke med eller uten fuskepels som uten tvil vil kle deg, uansett hva du ellers har i garderobeskapet. Hvis du er på utkikk etter en elegant og stilig parkas eller en annen type vinterjakke du kan være sikker på gjør at du er stilig og motebevisst gjennom vinteren, så er Clermont helt klart et merke for deg.

Fjern alle filter

Clermonte

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.