EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Close to my heart (167)

Leter du etter moderne og tidløse klassikere så er Close to my Heart noe for deg. Merket ble grunnlagt i Nepal i 2011 etter at designeren Siv Katralen besøkte landet, og falt pladask for menneskene, naturen og ikke minst den følelsen landet ga. Den unike følelsen kan du også ta del i med fantastiske design fra dette merket.

Det er ikke mange motemerker vi kan presentere her på siden som har hele produksjonen i Nepal, men det er det som er tilfellet med Close to my Heart. De er utrolig stolte over at de ikke bare kjenner fabrikkene som produserer de fantastiske sjalene, klærne og tilbehøret, men de kjenner faktisk også alle dem som sitter og lager alle produktene. De vet med andre ord hvem som vever sjalene og hvem det er som strikker genserne deres. Det er det nok ikke mange motefirmaer som kan skryte av.

Håndlagde produkter

Mange av prosessene bak de ferdige produktene foregår for hånd. Det tar selvfølgelig litt lenger tid enn hvis de ble produsert på samlebånd, men samtidig blir hvert eneste produkt helt unikt og personlig. I tillegg kan du vite med sikkerhet at det ikke er noen som har helt det samme produktet som du har. Det er nemlig det vi gjerne vil ha i disse dager – vi vil gjerne har noe som er unikt og enestående. Dette er noe som Close to my Heart definitivt kan gi oss.

Kvalitetsmaterialer

Close to my Heart er kjent for kun å benytte seg av kvalitetsmaterialer i produksjonen av de flotte designene sine. Det er ingen tvil om at det er en avgjørende faktor for kvaliteten av det ferdige produktet, og merket har valgt å bruke mer eller mindre utelukkende naturlige materialer som kasjmir, merinoull, silke og hør. Når du i tillegg har uovertruffent håndverk fra talentfulle og flittige medarbeidere i Tibet, så blir resultatet fantastiske design. Kolleksjonene er moderne klassikere, men de har ofte overraskende detaljer. Det kan vi takke både materialet, designerne og håndverkerne for.

Hold øye med THE8TH

Hva har dette å gjøre med Close to my Heart, spør du kanskje? Vel, forklaringen er enkel. 8 er nemlig grunnleggeren Sivs lykkenummer. Hun er født den 8. juli, ble forlovet den 8. mars og gift den 8. juni. Dessuten fødte hun sin datter Mia den 8. februar, og kom på det norske markedet i den åttende måneden i året, august. THE8TH er en underavdeling av Close to my Heart og kan kjennetegnes av at den har litt mer kant. Siden det er en del av Close to my Heart, så bygger det selvfølgelig på de samme ideene og verdiene. Siv Katralen har med andre ord en travel hverdag, noe som hun trives med.POPULÆRE KATEGORIER INNEN DAMEKLÆR:

Bluser Og skjorter

Kjoler

Slengbukser

Sko

Smykker

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

167 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.