Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

CLOSED

Her hos Miinto finner du klær fra det internasjonale klesmerket Closed. Merket lager både dame- og herreklær i utmerket kvalitet, og klærne kommer etter en fargeskala som holdes i nøytrale og duse nyanser som svart, grå, blå og olivengrønn. Her finner du kjapt og enkelt nye og lekre klesplagg som garantert blir en garderobefavoritt.

Merket er kjent på den internasjonale motescenen som et merke som designer tøffe, avslappede og friske klær man kan bruke i hverdagen. Stilen er både klassisk og stilrent med en snert av sportslighet. Closed ble grunnlagt i 1978 i Italia, og har i dag hovedsete i Tyskland. Kolleksjonene har både referanser til både den tyske perfeksjonismen og italiensk livsnyteri. Selv om hovedsete i dag er i Tyskland, så fremstilles de fleste designene fortsatt i Italia den dag i dag.


Originale blandinger


Kolleksjoner fra Closed inneholder alt fra gensere, bukser og T-skjorter til jakker og frakker. De er ikke redde for å leke med materialene hvor ull, akryl, bomull og flere andre materialer brukes i en original blanding. Klær fra Closed passer perfekt inn i det skandinaviske motebildet med smale silhuetter og et rolig og dempet fargevalg.


Fokus på passform og materiale


Closed er i prinsippet et enkelt klesmerke. De fokuserer på suveren passform og god kvalitet. Merket prøver ikke å skille seg ut fra mengden med avantgarde design eller høylytte og prangende uttrykksformer og farger. De vil heller la produktenes silhuetter snakke for seg selv. Det er for eksempel fokus på en lekker designstil med en formgivning som er nøye gjennomtenkt, i tillegg til veloverveide detaljer i en enkel og sikker stil.


Klær til enhver anledning


Kolleksjonene fra Closed er brede og unike. De består av avslappede og moteriktige plagg som er perfekte til et lekkert hverdagsutseende eller et avslappet kveldsutseende. Du får suveren passform og kvalitet slik at du føler på den best tenkelige komforten gjennom hele dagen. Kolleksjonene bugner av lekre stilarter i rolige farger, men du finner også enkelte stiler med fart på fargene, og selvfølgelig i sesongens moteriktige farger. Designet er enkelt men stilsikkert. Når du kjøper klær fra Closed, så får du tøffe moteklær i høy kvalitet som du kan bruke igjen og igjen. Dessuten får du klær med god passform og lekre materialer, noe som gjør at klærne er utrolig behagelig å ha på. Det er snakk om klær som er perfekt som grunnlag for en lekker basisgarderobe hvor du kan tilføye og fjerne elementer som det passer deg. Det er helt perfekt, og i kolleksjonene finner du alt fra jeans, gensere, skjorter, bluser og mye annet, og her hos Miinto finner du garantert noe du har lyst på.

Fjern alle filter

Closed

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.