Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

COACH

Coach er et ledende designhus med moderne luksuriøst tilbehør og livsstilskolleksjoner, med et godt omdømme bygd på håndverk av høy kvalitet. Definert av en frisinnet, «All-American»- holdning, har merket en tilnærmelse til mote som preges av en moderne visjon, De redefinerer og gjentenker luksus i hverdagen med en ektehet og skaperkraft som er unikt for Coach. Motemerket er i dag synonymt med uanstrengt og avslappet «New-Yorker»-stil over hele verden. Her hos Miinto kan du finne et stort utvalg av de beste designene fra dette amerikanske merket. Hvis du er på jakt etter en lekker veske, elegant kjole eller andre typer dameklær og tilbehør, så kan du finne det i utvalget her på siden.

Coach startet som et familiedrevet verksted i New York City i 1941. Verkstedets seks håndverkere satte seg et enkelt mål: Lage vakre, funksjonelle bruksgjenstander i moderne former av det fineste skinn. Som en pioner innen skinnvarer og tilbehør, fortsatte merket å etablere seg som «Original American House of Leather». Coach forblir inspirert av sin rike arv, og den søken etter innovasjon som har preget motehuset i mer enn 75 år.


En perfekt veske


For alle som elsker vesker, så handler det om å finne et merke som klarer å kombinere design og kvalitet til en pris man har råd til. Som oftest går kvalitet og pris hånd i hånd, noe som kan føre til at man aldri får råd til å få akkurat den vesken man alltid har drømt om, men heldigvis finnes det et merke som Coach. Det amerikanske merket har nemlig noen fantastiske vesker som finnes i mange forskjellige prisleier, noe som betyr at man har gode sjanser til å finne en veske som passer perfekt til sin egen stil og preferanser, og ikke minst budsjett.

Dette er egentlig ikke en nyhet, i alle fall ikke i USA hvor merket har vært stort i lang tid. Det er likevel først nå i senere tid hvor vi har begynt å åpne øynene opp for dette merket i Europa også. De vakre veskene er både funksjonelle og laget av det fineste skinn. Her kan du forvente perfekt funksjon ved både formelle og uformelle anledninger.


Lekker kolleksjon av dameklær


Coach lager ikke kun vesker, men er også kjent for sin fantastiske linje av hyllevarer for damer. Designene er feminine og enkle, og du finner alt fra en lekker og lett kjole med blomstrete mønster til ermeløse pologensere i sennepsgule farger. Det amerikanske merket har i lengre tid designet dameklær, men akkurat som tilfellet er med veskene, så er det først i løpet av de siste årene vi europeere har begynt å interessere oss for merket. Det er også på tide, for Coach har en helt fantastisk kolleksjon av dameklær med mange forskjellige stilige og elegante design. Det gjør oss glade for at vi kan være med på å spre informasjon om dette klassiske merket.


Kjøp Coach hos Miinto


Her hos Miinto kan du ta deg god tid og drømme deg bort i fantastiske design fra Coach. Utvalget du finner her på siden er et utvalg av noen av de aller flotteste og beste designene, og vi er sikre på at det er noe som passer perfekt til deg blant sortimentet.

Fjern alle filter

Coach

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.