Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

COMME DES GARÇONS PLAY

«Som gutta» – det er slik Comme des Garçons kan oversettes, og som samtidig er hele filosofien bak det japanske merket. Rei Kawakubo, kvinnen bak Comme des Garcons, ønsket å lage klær for kvinner som var like komfortable som klær for menn. Siden Comme des Garçons ble grunnlagt på 1970-tallet har ikke det japanske merket vært redd for å sprenge rammene for mote, noe som har ført til spennende designsamarbeid, kunstutstillinger og alternative stilarter som en hel kolleksjon med hull og lapper. Comme des Garcons Play, som du finner her på siden, er kanskje ikke like eksperimenterende og eksepsjonell, men allikevel spektakulær i sitt univers av prikker og glade farger. Her hos Miinto har vi et stort og variert utvalg av Comme des Garçons Play, og vi er sikre på at du kan finne noe som passer perfekt til deg og din stil.


Comme des Garcons Play – stripete klassikere fra Japan


Comme des Garçons Play ble lansert tilbake i 2002, og selv om PLAY nå har nesten 20 år på baken, har det i prinsippet ikke skjedd noen designendringer. Filosofien bak linjen til det ikoniske røde hjertet med de to øynene er ganske enkel; Play er ikke bundet til en bestemt sesong, trend eller noe annet. Det er grafiske T-skjorter, strikkevarer og tilbehør – klassiske elementer som ikke endrer seg i stil. Når det så gjøres endringer, er det vanligvis størrelsen på det ikoniske hjertet eller fargen, slik at en sesong kan det være et svart hjerte som pryder venstre bryst på genserne, og neste sesong er det rødt igjen.


Klassisk linje


Rei Kawakubo har med Comme des Garcons Play skapt en superklassisk linje hvor det eneste som virkelig er spektakulært og iøynefallende er hjertet på brystet. Hjertet er designet av en polsk kunstner, Filip Pagowski, som etter flere forsøk fikk Rei Kawakubos øyne opp for det fine hjertet, noe vi selvfølgelig er veldig glade for. Nettopp dette røde hjertet har vært midtpunktet når Comme des Garcons har laget co-labs med for eksempel Converse og Bathing Ape. Det legendariske røde hjertet har også vært en tur innom Coca Colas røde brusbokser. Det har også funnet veien til forskjellige former for dekorasjon.

Comme des Garçons Play behøver ikke å forandre på så mye siden de klassiske og rene designene er moderne år etter år. Selv om de kanskje ikke eksperimenterer så mye med allerede eksisterende design, så står de aldri på stedet hvil. De ser alltid etter nye muligheter for å spre det glade budskap, og utvider løpende kolleksjonene sine. De har for eksempel også lansert parfymer, men ellers er alt som det pleier å være. Her hos Miinto finner du et av de aller største utvalgene av Comme des Garçons Play. Husk bare at du får fri frakt ved kjøp på over 499 kroner. Gjør deg selv og garderoben din en tjeneste og ta en nærmere titt på utvalget her på siden i dag!

Fjern alle filter

Comme des Garçons Play

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.