Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

COMMON PROJECTS

Sneaker-merket Common Projects ble grunnlagt i 2004 av to venner: en amerikansk art director og en italiensk kreativ konsulent, Prathan Poopat og Flavio Girolami. De to traff hverandre på en bar i New York. Her ble de enige om å starte arbeidet med flere prosjekter sammen - dvs. fellesprosjekter. Dette resulterte i Common Projects-joggesko. Ikke lenge etter var deres første joggesko-modell ""Achilles"" en realitet, og skoen har allerede blitt en vaskeekte joggesko-klassiker. Selskapet er kjent for sin enkle design og kraftige fargenyanser, hvor små estetiske detaljer som det lille modellnummeret (art. Nr., størrelse og farge) i gull på siden, er med på å fullføre uttrykket.


Sko og sneakers av høyeste kvalitet


For å lage de beste skoene du kan tenke deg, produseres alle modellene i Italia av de best mulige materialene. For eksempel er Winter Premium-modellen laget av 100% mykt lammeskinnskinn. I tillegg er skoene håndsydd slik at de kan vare mye lenger enn fabrikkproduserte joggesko. Når du står med en sko fra Common Projects, er du ikke i tvil om at det er et kvalitetsprodukt. Fôret inne i skoen er laget av et ultramykt skinn som tilpasser seg fotformen din, og derfor blir skoene bare bedre og bedre jo mer de brukes.


Minimalistiske og estetiske skinnsko fra Common Projects


Det er nesten vanskelig å forestille seg enklere skinnsko. Men selv om de ser utrolig enkle ut, så merker man en ekstrem stor forskjell på kvaliteten og følelsen det er å ha et par kule Common Projects-joggesko på foten i forhold til andre «enkle» sko. Og de små detaljene fullfører det estetiske nivået, og du finner for eksempel et lite gullnummer på siden som er unikt for hver modell.


Sko og sneakers i enkle farger


Fargene er enkle og rene, og merkevaren holder seg utelukkende til ensfargede nyanser. Hvitt, grått, svart og burgunder gjentas i de fleste modellene, og den mest dristige modellen er sannsynligvis den semskede modellen deres. Her hos Miinto hyller vi deres søken etter å skape det perfekte. De behøver ikke å skille seg ut med knallfarger og ekstreme fargekombinasjoner og spesielle mønstre - de skiller seg allerede ut med 100% gjennomført kvalitet og kjærlighet til eksepsjonelt dyktig håndverk.


Sko som passer til flere anledninger


En av de tingene som er fantastisk med Common Projects prosjekter, er muligheten til å kle føttene godt på til alle anledninger med én og samme sko. De gode materialene sørger for en sko som er myk og komfortabel å ha på, samtidig som kvaliteten opprettholder den vakre formen og strukturen. Over tid har kolleksjonene også resultert i mer fargerike modeller, og merket har gitt seg selv lov til å leke med for eksempel semsket skinn. Disse modellene finner man i kolleksjonen ‘Original Achilles’ for både menn og kvinner.

Når du bestiller produkter fra Common Projects, bør du alltid huske å impregnere skoene dine etter du har mottatt dem. På den måten kan du øke skoenes levetid enda mer, slik at du har skoene dine i mange år fremover.

Fjern alle filter

Common Projects

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.