Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

DALE OF NORWAY

Er det noe vi nordmenn kan være stolte av, så er det i hvert fall Dale of Norway. Det er et av Norges aller mest internasjonalt anerkjente merker, og de har laget kvalitetsprodukter siden 1879. Med en ullgenser fra Dale er du sikret kvalitet, stil og ikke minst varme.

Dale ligger mellom Voss og Bergen på Vestlandet. Det var her Peder Jebsen var på gjennomreise i 1872. Det vakre området tiltalte han, men ikke like mye som tilgangen på vannkraft og ull. Jebsen luktet gode forretningsmuligheter. 7 år senere var Dale Fabrikker grunnlagt.


Fortsatt produksjon i Norge


Jebsen var en erfaren mann innenfor tekstilbransjen. Han sikret seg fort rettighetene til den lokale vannkraften, og ikke lenge etter kom dampskip med produksjonsutstyr fra England. Resten er historie, og erfaringene og ekspertisen har blitt formidlet fra generasjon til generasjon. En av fordelene ved produksjonsprosessen til Dale er at den fortsatt foregår i Norge. Dermed kan de følge nøye med i hele prosessen, og sikre at produktene er av førsteklasses kvalitet som kan tilfredsstille kunder fra over hele verden.


Stolte tradisjoner


Det er egentlig naturlig at Dale er så gode på strikkeproduksjon. Vi nordmenn har strikket i mange hundre år, og dette har over tid resultert i mange forskjellige mønstre inspirert av norsk natur og historie. Det er nettopp denne rike arven Dale benytter seg av. Du finner produkter som ullgensere med mønstre, som er inspirert av gamle norske mønstre fra folkedrakter, broderier, kirkemønstre, rosemaling og norsk mytologi. Det er dog ikke alle mønstrene de nytenker. Det er noen mønstre, som for eksempel Setesdalsmønsteret, som forblir uendret. Dale of Norway har også utviklet egne designs. Det startet de med i 1956, og mange av mønstrene har for lengst blitt klassikere.


Ull er gull


Det er ingenting som ull. Vi mennesker har ikke engang vært i nærheten av å skape noe så fantastisk som dette naturproduktet. Det er uslåelig når det kommer til isolasjon- og pusteegenskaper, og er dessuten temperaturregulerende, fuktabsorberende og transporterende, og varmer til og med når det er vått. Ull har også den egenskapen at bakterier ikke trives i det, noe som betyr at selv ikke svettelukt setter seg fast. Dale of Norway bruker mye norsk ull. Det er kjent for sin sterke holdbarhet og friske utseende, og er med til å gi genserne den fantastiske kvaliteten. Den norske ullen er dessuten et av verdens mest miljøvennlige tekstilfibre, og ullen kommer fra dalasau som går ute på beite hele sommeren.


Kvalitet til vinnere


Siden 1956 har Dale of Norway designet offisielle gensere til det norske skilandslaget. Det har de faktisk gjort ved hvert eneste OL og VM siden den gangen, noe som vitner som en fusjon av kvalitet på flere fronter. Det er ingen skilandslag som har oppnådd mer suksess enn det norske skilandslaget, og siden Dale alltid foretrekkes som leverandør av ullgensere, så vitner det om kvalitet. Det kan faktisk også tenkes at det norske skilandslaget har hatt suksess nettopp på grunn av de stilige, varme og funksjonelle ullgenserne fra Dale. Heldigvis så er det ikke kun atleter som får nyte godt av Dale of Norways produkter. Det er et eller annet erkenorsk ved merket, og alle som har en Dale-genser bærer den stolt – og er varm samtidig.

Fjern alle filter

Dale of Norway

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.