Gratis frakt over 499,- | Kjøp fra lokale klesbutikker
Kjøp fra lokale klesbutikker
Menu
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Basket
0

Din shoppingbag er tom...

Daniel Wellington (57)

Daniel Wellington har klassiske klokker med et rent design og en vintage følelse. Klokkemerket tilbyr klokker som lett lar seg kombinere med en retro, klassisk eller preppy stil. Reimene i forskjellige farger er inspirert av den britiske marinens «Nato Straps» som dykkerne brukte utenpå våtdraktene sine. Disse reimene gir en sporty kontrast til en pyntet stil. Daniel Wellingtons klokker kommer også med skinnreimer, og reimene kan byttes ut for å variere utseendet på klokken etter humør.

En klokke fra Daniel Wellington er tynn og raffinert, med et minimalistisk design uten for mange forstyrrende elementer. Det elegante designet blir fullkomment med de maritime Nato-reimene for en tidløs og klassisk stil.

Historien bak merket kommer fra en tur der grunnleggeren av merket, Filip Tysander, møtte mannen Daniel Wellington. Daniel Wellington hadde en plettfri og fullført stil og elsket sine Rolex'er med værbitte Nato-reimer. Dette inspirerte Filip Tysander til å lage et elegant og luksuriøst klokkemerke og han begynte å utvikle sine egne klokker. Daniel fortsatte å være en inspirasjon og Filip valgte å oppkalle klokkemerket etter sin nye venn.

Klokkene fra Daniel Wellington passer like bra med skinnreim til sort dress, som med Nato-reim til en tur på tennisbanen – eller gjør som Sean Connery i filmen Gold Finger og bruk en klokke med nato-reim for en røff kontrast til dressen. Her på miinto.no kan du kjøpe Daniel Wellington-klokker fra et knippe utvalgte butikker i Norge. Få klokken fraktfritt tilsendt hjem til deg og ha den i hende innen få virkedager. 

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

57 produkter funnet
Filter

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker

Gratis retur

Alltid 14 dager angrerett

+80.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.