EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Dea Kudibal (325)

Bli med på en poetisk reise og fortelling med klær fra det danske merket Dea Kudibal. De lager eksklusive og raffinerte kolleksjoner til den stilsikre og feminine kvinnen med sans for godt design, fantastisk kvalitet og elegante detaljer. Finn en ny bukse, eller gå på oppdagelse blant fargerike kjoler her hos Miinto og piff opp garderoben din.

Dea Kudibal er designer og sjefsdesigner for merket av samme navn. Hun ble født inn i en familie bestående av bankansatte og kunstnere, og denne bakgrunnen ga henne et naturlig talent for design og forretninger. Etter at hun studerte design i København, fikk hun sin bachelor i Fashion Management fra London College of Fashion. Du er med andre ord i sikre hender hos Dea Kudibal, når det gjelder både det designmessige og det forretningsmessige.

Feminine klær av høy kvalitet

Merket ble grunnlagt i 2003. den første kolleksjonen bestod av eksklusive sjal og skjerf laget av vintage-materialer. Det var først i 2008 Dea Kudibal lanserte en kleskolleksjon med klær som kjoler og bukser med feminine trykk, slik vi kjenner merket i dag. Det er dette som er selve merkets DNA, sammen med lekende fargekombinasjoner og flatterende silhuetter som fremhever det beste ved kvinnekroppen. Etterhvert som merket har utviklet seg, har spesielt silke med stretch blitt kjennetegnet for Dea Kudibal. Det er luksus i hvert eneste sting, og både kvaliteten på materialet og utformingen er i verdensklasse. Det er ikke bare den fantastiske følelsen silken gir når du merker den mot huden – det er også den høye kvaliteten og slitestyrken som er avgjørende for valget av dette materialet – som er en veldig viktig del av hver eneste kolleksjon.

Skap din egen stil

Dea Kudibal har alltid vært fascinert av fremmede kulturer. Denne interessen er en del av merkets identitet, og nettopp derfor bruker de eksklusive materialer og formgir klær med raffinerte detaljer som broderier og perler. Stilen kan sies å bli sofistikert, luksuriøs og feminin, og med raffinerte detaljer man legger merke til. Kolleksjonene fra dette merket er brede og varierte, og klærne fra dette merket gir deg derfor mulighet til å kombinere på kryss og tvers og skape ditt eget Dea Kudibal-utseende. Uansett om du gjerne vil ha et feminint eller avslappet uttrykk, eller kanskje et litt friskt utseende, så kan en kjole eller bukse fra dette klesmerket hjelpe deg langt på vei til den ønskede stilen.

En poetisk fortelling

Dea Kudibal beskriver klesmerkets design som en poetisk fortelling. Hver eneste sesong utformes klær med unike og eksklusive trykk i verkstedet og designstudioet i København. Her utvikler de forskjellige kunstneriske mønstre og perfeksjonerer fargevalget. Det er ingenting som overlates til tilfeldighetene i produksjonsprosessen, og alle de siste detaljene og hvert eneste trykk er viktige deler av den poetiske fortellingen.POPULÆRE KJOLEKATEGORIER:

Babydollkjoler

Festkjoler

Kjoler til bryllup

Selskapskjoler

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

325 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.