Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

DEA KUDIBAL

Bli med på en poetisk reise og fortelling med klær fra det danske merket Dea Kudibal. De lager eksklusive og raffinerte kolleksjoner til den stilsikre og feminine kvinnen med sans for godt design, fantastisk kvalitet og elegante detaljer. Finn en ny bukse, eller gå på oppdagelse blant fargerike kjoler her hos Miinto og piff opp garderoben din.

Dea Kudibal er designer og sjefsdesigner for merket av samme navn. Hun ble født inn i en familie bestående av bankansatte og kunstnere, og denne bakgrunnen ga henne et naturlig talent for design og forretninger. Etter at hun studerte design i København, fikk hun sin bachelor i Fashion Management fra London College of Fashion. Du er med andre ord i sikre hender hos Dea Kudibal, når det gjelder både det designmessige og det forretningsmessige.


Feminine klær av høy kvalitet


Merket ble grunnlagt i 2003. den første kolleksjonen bestod av eksklusive sjal og skjerf laget av vintage-materialer. Det var først i 2008 Dea Kudibal lanserte en kleskolleksjon med klær som kjoler og bukser med feminine trykk, slik vi kjenner merket i dag. Det er dette som er selve merkets DNA, sammen med lekende fargekombinasjoner og flatterende silhuetter som fremhever det beste ved kvinnekroppen. Etterhvert som merket har utviklet seg, har spesielt silke med stretch blitt kjennetegnet for Dea Kudibal. Det er luksus i hvert eneste sting, og både kvaliteten på materialet og utformingen er i verdensklasse. Det er ikke bare den fantastiske følelsen silken gir når du merker den mot huden – det er også den høye kvaliteten og slitestyrken som er avgjørende for valget av dette materialet – som er en veldig viktig del av hver eneste kolleksjon.


Skap din egen stil


Dea Kudibal har alltid vært fascinert av fremmede kulturer. Denne interessen er en del av merkets identitet, og nettopp derfor bruker de eksklusive materialer og formgir klær med raffinerte detaljer som broderier og perler. Stilen kan sies å bli sofistikert, luksuriøs og feminin, og med raffinerte detaljer man legger merke til. Kolleksjonene fra dette merket er brede og varierte, og klærne fra dette merket gir deg derfor mulighet til å kombinere på kryss og tvers og skape ditt eget Dea Kudibal-utseende. Uansett om du gjerne vil ha et feminint eller avslappet uttrykk, eller kanskje et litt friskt utseende, så kan en kjole eller bukse fra dette klesmerket hjelpe deg langt på vei til den ønskede stilen.


En poetisk fortelling


Dea Kudibal beskriver klesmerkets design som en poetisk fortelling. Hver eneste sesong utformes klær med unike og eksklusive trykk i verkstedet og designstudioet i København. Her utvikler de forskjellige kunstneriske mønstre og perfeksjonerer fargevalget. Det er ingenting som overlates til tilfeldighetene i produksjonsprosessen, og alle de siste detaljene og hvert eneste trykk er viktige deler av den poetiske fortellingen.

Fjern alle filter

Dea Kudibal

Side 1 Av 5

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.