Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Diemme

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

DIEMME

Hvis man følger med på noen av de beste internasjonale motebloggene, så har man sannsynligvis hørt om Diemme. De bruker materialer som skinn og semsket skinn, og Crepe-såler og VIbram-såler. Vibramsålene blir blant annet brukt av fjellklatrere på Mt. Everest, så kvaliteten skulle være helt i orden.

Diemme ble grunnlagt av to italienske brødre, Denis og Maico. De bodde i byen Montebelluna, og siden de stiftet firmaet har de laget sko av nærmest uhørt kvalitet. Dennis startet allerede som 13-åring å jobbe på en skofabrikk, og var med på å produsere jaktstøvler. Lidenskapen hans kom fra bestefaren, som i mange år jobbet på en av Italias mest berømte og historiske fabrikker, nemlig Calzaturificio Rondine. Skoene er fremstilt av fantastiske italienske skomakere, som skaper et unikt resultat hver eneste gang. Hvis du vil ha vinterstøvler som holder føttene varme og tørre, så er dette merket for deg.


Produsenter for store internasjonale merkevarer


De håndlagde italienske støvlene blir fremstilt med 20 års erfaring fra jakt, militær, vandring, sikkerhet og fjellklatring. Alle produktene fremstilles på Calzaturificio Diemme-fabrikken. Her har de også produsert for sneakers og sko for merker som Maison Martin Margiela, Chanel, Gucci, Bottega Veneta, Salvatore Ferragamo og japanske kultmerker som Nonnative og Bedwin & The Heartbreakers.


Sko tilpasset storbylivet


Diemme lager alt fra sneakers og lettere fottøy, til jaktstøvler og fjellstøvler – og det hele er tilpasset storbylivet. Ambisjonen er å produsere høykvalitetsprodukter som har et utrolig høyt nivå av komfort, med progressive og innovative design. Samtidig har de alltid et utgangspunkt i det klassiske fottøyet. Skoene fra Diemme har et maskulint uttrykk, men damemodellene har stadig et umiskjennelig feminint preg. Det hele tilfører den urbane stilen et outdoor-look.


Kvalitet i alle ledd


Diemme produserer varer av den aller ypperste kvalitet, og skoene har en usedvanlig god komfort, uansett om du velger sneaker eller vintersko. Skinnet de bruker i produksjonen av skoene er fra italienske garverier, i tillegg til verdensberømte garverier som Horween Leather, C.F. Stead og Eduard Gallusser AG. Tekstilene er fra italienske leverandører som Morelli Tessuti og Limonta, og importerte tekstiler fra Germnan Sympatex og Swiss Schoeller Textiles AG.


Håndlagde italienske kvalitetssko


Hvert eneste par sko fra Diemme er håndlaget av eksperter. Den italienske skoindustrien består for det meste av små familieeide bedrifter. Bæredyktighet står svært sentralt i utviklingen av skoene fra Diemme. Sloganet deres er ”Buy less and buy better”. Derfor er skoene deres av særdeles høy kvalitet, og hele produksjonslinjen gjennomgår strenge kvalitetssikringer. Dermed har du et par sko som varer i mange år, og som ikke går av moten. Håndverkerne bak hvert eneste par får sin belønning når de stolt ser det ferdige produktet. Det er virkelig profesjonell yrkesstolthet så det holder! Du kan derfor være sikker på at du investerer i både mote og kvalitet når du kjøper et par sko fra Diemme. Og én ting er sikkert: komforten fås rett og slett ikke bedre.

Fjern alle filter

Diemme

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.