Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

DIESEL

Da Diesel ble grunnlagt i 1978 av Renzo Rosso, var diesel en ny energikilde som symboliserte muligheter. Et drivstoff for livet for å navigere en alternativ vei gjennom moteverdenen, en vei brolagt i denim. Spol fremover fire tiår senere, har en ny æra begynt hos Diesel i 2020 med kreativ direktør Glenn Martens som former nåtiden og fremtiden til merkevaren. Starter fra Diesel-ikonisitet til en ny verden basert på denim, pop og Street Reality.

Diesel gjenvinner nå sin posisjon som det mest progressive denimmerket på planeten, og redefinerer denimtilbudet sitt for å tilpasse seg en ny generasjon og presse kulturen fremover.

Vi tar en helhetlig tilnærming til å designe "For Responsible Living"-produkter, og sikrer at alle stoffer, behandlinger og trim holder ansvarlige, miljøvennlige standarder.

Vi søker å heve kraften i å komme sammen i den virkelige verden, og vurderer det som vår rolle som markedsleder å skape og støtte overbevisende, særegen kultur som kan deles.

Diesel forstår fullt ut dagens barn. De vil ikke være like kule som voksne; de ønsker å være kulere enn dem på sin egen lekne, viljesterke og bekymringsløse måte, og forvandle det til et elsket merke for barn. Ved å kombinere førsteklasses stoffer og en innovativ tilnærming, leverer hver del komfort og holdbarhet som holder opp til barnas aktive livsstil. Diesel Kid ser på verden gjennom barnas øyne, vekker fantasi og blir representanten for en lykkelig barndom.

Fjern alle filter

Diesel

Side 1 Av 15

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.