Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

DIESEL

Diesel er et nyskapende, internasjonalt livsstilsmerke med et stort utvalg av jeans/olabukser, klær og tilbehør. Siden starten i 1978 har merket opplevd en ekstraordinær vekst, og utviklet seg fra fort å være et ledende merke innenfor produksjonen av bukser til å kunne tilby mere hverdagslige basisklær i dag. Diesel lager med andre ord klær til enhver smak og alle preferanser.

Mannen bak det anerkjente selskapet, står italieneren Renzo Rosso. Da han var bare 15 år gammel begynte han å låne morens symaskin for å sy bukser til seg selv. Resten kan man kalle motehistorie, og merket er i dag et av verdens ledende jeansmerker. Diesel er utrolig populært, og det skjønner vi godt. Det er nemlig alltid nyskapende og spennende, og hver sesong finner man noe nytt man faller pladask for.


Alltid med på moten


Diesel er et stildannende italiensk motemerke de aller fleste av oss kjenner. De klarer alltid å lage noe nytt, slik at vi blir forelsket i design fra merket igjen og igjen. Det er snakk om evig kjærlighet, og moteinteresserte kvinner og menn ser alltid frem til lanseringen av den neste kolleksjonen. Merket treffer nemlig alltid blink med kolleksjonene deres, som består av alt fra bukser og t-skjorter, til undertøy og frakker.

Her hos Miinto har vi et stort og bredt utvalg av klær og tilbehør fra Diesel med forskjellige trykk, farger og snitt, men også i forskjellige materialer. Ta for eksempel på deg en kul skinnjakke fra dette italienske merket sammen med et par flotte jeans. Det er en stilfull og klassisk kombinasjon som passer til det aller meste, både på jobben og i fritiden. Eller hva med en tøff kjole? Den er alltid en sikker vinner, og du finner både lange og korte varianter her hos oss. Sett i gang, ta en kikk på vårt rikholdige utvalg av klær fra Diesel, slik at du kan finne favoritten til både sommeren og vinteren allerede i dag.


Kombiner på mange måter


Du kan alltid skape flotte kontraster med klær fra Diesel. Det er et merke som aldri har vært redd for å gå sine egne veier når det gjelder trykk og fargekombinasjoner, og du kan derfor sette et helt særegent preg på antrekket ditt ved å gå med forskjellige kombinasjoner. Du kan også finne klær som er litt mer rolige i utseende og stil, slik at antrekket passer til de fleste anledningene. Det er det som er så kult med Diesel. Du kan kombinere det på kryss og tvers, og fortsatt være moteriktig påkledd. Man behøver selvsagt ikke å bare kombinere med andre klær fra samme merke – her passer det vel så gjerne med plagg fra andre merker. Derfor er det alltid smart å ha klær fra Diesel i garderobeskapet ditt, for variasjonsmulighetene blir plutselig mye større når det kommer til utseende og stil. Dermed kan man lettere kle på seg etter alt fra humør til anledning, eller kanskje en kombinasjon av både humør og anledning! Har man fantasien, da har Diesel laget klærne.


Sportslig fottøy fra Diesel


Diesel-sko er kjent for sitt kule, stilige og moderne design. I sko-kolleksjonen til dette merket finner du unike, iøynefallende design som skiller seg ut fra andre merkevarer som produserer fottøy. I tillegg er alle skoene i kolleksjonen produsert av materialer av høy kvalitet, slik som blant annet lær, semsket skinn og gummi. Dette sørger for at de er både solide og holdbare.

Skoene til Diesel er svært allsidige og kan kles både opp og ned, noe som gjør dem egnet for en rekke anledninger og antrekk. Diesel legger i tillegg stor vekt på komfort, og mange av skoene deres har derfor polstrede innleggssåler og støttesåler for komfort hele dagen. I skokolleksjonen her hos Miinto vil du finne en rekke trendy skostiler til både dame og herre.

Dette motemerket holder seg hele tiden oppdatert på de siste motetrendene og bruker disse stilene i deres skodesign, noe som gjør fottøyet både moteriktig og funksjonelt. Uansett om du leter etter uformelle joggesko i en klassisk stil eller et par stilige signatursko med mange detaljer og trykk på, vil du finne et alternativ som passer perfekt til nettopp deg!


Stilfullt og fargerikt tilbehør


Diesel er et svært anerkjent motemerke med mange års erfaring innen alt fra klær til fottøy, og det imellom. Sin ekspertise og dype kjærlighet for mote og design overfører de derfor til mange forskjellige kategorier, og skaper et motemerke med kvalitetsvarer fra topp til tå. Derfor finner man her i utvalget til Diesel også et bredt utvalg av moteriktig tilbehør. I utvalget her hos Miinto finner du blant annet capser, vesker, ryggsekker, luer og mye annet stilig tilbehør.

Legg til signaturtilbehør fra Diesel til antrekket, slik som en kul caps eller lue i en dristig farge for å fremheve utseendet. Til et uformelt antrekk kan man med fordel legge til en kul veske for å gjøre antrekket litt mer spennende. Her er det kun fantasien som setter grenser, men en ting er sikkert – med tilbehør fra Diesel blir antrekket helt fullkomment. Uansett hvordan du styler antrekket, handler det om å finne det som fungerer for deg, så eksperimenter og ha det gøy!


Et Diesel-antrekk viser stilen din


Diesel er et motemerke kjent for sin unike, urbane og ofte overdimensjonerte stil. For å style klærne fra dette merket kan man for eksempel leke med proporsjoner, og velge overdimensjonerte eller ekstra lange plagg og kombinere de med tettsittende eller løse bukser. Dette merket har et utvalg som er perfekt til et lag-på-lag-utseende. Kombiner en genser eller skjorte med en kul jakke fra utvalget.

Eksperimenter med ulike materialer. I utvalget fra Diesel finner man et hav av ulike materialer. I deres jeans, jakker og skjorter finner man ofte denim. Diesel bruker ofte skinn i jakker, bukser, skjørt og tilbehør, mens bomull ofte brukes i T-skjorter, hettegensere og joggebukser. Polyester og nylon går også igjennom i deres mer sportslige aktivitetsklær. Prøv å kombinere en denimjakke med et par slitte jeans eller med en trendy hettegenser i bomull.


Handle fra en ledende pioner


Diesel har de siste årene vært ledende når det kommer til uformell mote. Dette merket har alltid vært i forkant av motebransjens trender, og har stått i spissen hva angår uformelle fritidsklær av høy kvalitet. Symboliser individualitet og selvtillit med et antrekk fra dette populære merket, og kle deg i et merke som virkelig har stor ekspertise innen design, konstruksjon og kvalitet.

Fjern alle filter

Diesel

Side 1 Av 5

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.