Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

DOLCE & GABBANA

Dolce & Gabbana er et italiensk merke som er skapt av de kreative designerne Domenico Dolce og Stefano Gabbana. De italienske designerne kombinerte sine kreative impulser på motemessen i Milano i 1985, og et år senere var merkets første kolleksjon på gata. Ved den første kolleksjonen fokuserte de på moteriktige dameklær, men tidlig på 90-tallet lanserte merket også den første kolleksjonen av herreklær. Det skulle vise seg å være en ubetinget suksess, og merket har ikke sett seg tilbake siden. I dag Dolce & Gabbana et svært populært merke over store deler av Europa, og i Norge ser man ofte moteklær og tilbehør fra det italienske merket på fashionistaer og trendsettere.

Dolce & Gabbana er først og fremst preget av herreklær og dameklær i den høye ende, men merket er også synonymt med produktlinjen D&G som er preget av en mer uformell og trendy stil. D&G er inspirert av de nyeste impulsene i moteindustrien, samt de dominerende trendene i et vell av underkulturer, og nyter stor popularitet blant moteelskere med en forkjærlighet for moteriktige klær med en moderne, funky og uformell stil. I tillegg er Dolce & Gabbana karakterisert ved et stort utvalg av tilbehør, klokker, vesker og parfymer, og alle produktene har en fantastisk evne til å tilføre enhver stil et unikt preg. Kort fortalt så er motehuset altså et populært livsstilsmerke som klarer å levere unike design og lekre produkter sesong etter sesong. De henvender seg til både menn og kvinner, og lager både dameklær og herreklær til alle som nekter å gå på kompromiss med verken design eller kvalitet.


Et merke med kontraster


Dolce & Gabanna har alltid vært assosiert med luksus, men har også alltid vært et ukonvensjonelt merke. De har en stil som utstråler eleganse på en ny og moderne måte, og merkets identitet har vokst stadig sterkere i løpet av årene som motehuset har bare blitt mer og mer populært. Til tross for at de mer eller mindre har erobret hele verden med sine design, så har de ikke glemt hvor de kom fra. Merket betegnes ofte som et merkenavn med en plettfri stil som sesong etter sesong kombinerer nye trender med påvirkinger fra middelhavsområdet. De elsker motsetninger, og mange mener at selve essensen av Dolce & Gabbana ligger i selve kontrastene.


Mye mer enn bare herreklær og dameklær


Etter at Dolce & Gabbana ble grunnlagt i 1985, har de vokst seg til å være et av de ledende motehusene på det internasjonale markedet. Grunnleggerne Domenico Dolce og Stefano Gabbana har alltid vært de som skapte designene og som har styrt og kontrollert alle de andre tingene i selskapet. Selv om man kanskje først og fremst forbinder merket med luksuriøse klær, så produserer de mye mer enn trendy klær. De er et livsstilsmerke, og blant produktene de tilbyr finner man alt fra skjønnhetsprodukter, briller og solbriller, parfyme, belter, hatter, stiletter, sneakers og pasta!


Den sterke kvinnen og den uavhengige mannen


Varemerket henvender til den sterke kvinnen som liker seg selv og som vet hun er godt likt. «Dolce & Gabbana»-kvinnen er verdensvant, har reist verden rundt, men glemmer aldri røttene sine. Hun liker å kle seg stilig og feminint, og er ikke minst intelligent og vet hva hun vil ha. «Dolce & Gabbana»-mannen kler seg for sin egen skyld og har en god sans for detaljene. Han elsker alt som ikke setter ham i bås. Han er fri og fremgangsrik, utstråler karisma og tør å gå sine egne veier i stedet for stadig å følge alle andre. Han liker å kle seg i dress, men er også glad i å gå rundt i en tidløs T-skjorte, et par stilige jeans og en baseball cap.

Fjern alle filter

Dolce & Gabbana

Side 1 Av 64

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.