Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

DSQUARED2

Her smelter canadisk respektløshet, humor og tradisjonelt italiensk skredderi sammen og blir til et merke som kjennetegnes ved de fargerike designene i høy kvalitet. Dsquared2 ble stiftet av de to brødrene Dean og Dan Caten i 1984, og har siden skapt en luksuriøs mote med coolness. De imponerer den canadiske og internasjonale motescenen hvert eneste år med nye provoserende, sexy og sofistikert design. Det er alltid fokus på rå detaljer og kreativitet i kolleksjonene deres, og det er noe mange menn rundt omkring i hele verden har tatt imot med åpne armer. Og her hos Miinto finner du et stort og bredt utvalg av Dsquared2 t-shirts, caps, hoodies, sko og mer.


Mer enn bare lekre herreklær


I tillegg til lekre herreklær, designer Dsquared2 også luksuriøse sneakers og sko. Skoene er vågale og provoserende, og ikke minst preget av superfete detaljer. Hvis man gjerne vil skille seg litt ut fra mengden med skoene sine, så er et par sko fra dette canadiske merket det optimale valget. Her trer den italienske tradisjonen for ekte håndverk virkelig i kraft. Dsquared2 er ikke bare et canadisk merke, for designene deres fremstilles i Milano i Italia. Og det er visst en by man kan si har en sentral plassering på den internasjonale motescenen. Motemerket er kjent over hele verden, og brødrene Caten får inspirasjon fra mange byer og land, blant annet fra London hvor de bor i dag. «Born in Canada, living in London, made in Italy» beskriver brødrene veldig godt, og ikke minst klesmerket deres.


En verden av accessories


Dsquared2 er spesialister i å lage lekre accessories. Ethvert antrekk er avhengig av skikkelige accessories som kan piffe opp antrekket, uansett hvor flotte herreklær man går i. Og her hos Miinto finner du alt det du trenger for å fullende stilen din, fra tversoversløyfer, slips, belter og mye annet. Designene deres er morsomme, skjeve og gærne. Dette er nok et resultat av Dsquared2s behov for humor som kan sees i alle kolleksjonene deres. Hvis man ikke har peiling på hva man skal ha på seg når man skal ut og feste litt på byen, eller hvordan man skal piffe opp hverdagsantrekket sitt, så kommer dette canadiske merket med en hjelpende hånd.

En stilig caps fra Dsquared2 er alltid en sikker vinner om du ønsker det lille ekstra som kan piffe opp både antrekk og humør på en og samme tid. Med morsomme og unike print og uttrykk på capsene sine, skiller de seg enkelt ut i mengden. Fargekombinasjonene er mange, så her er mulighetene omtrent uendelige. Topp det hele med et par frekke solbriller, og du er klar for alt hva dagen måtte by på. Slenger du i tillegg på deg en av deres fantastiske vesker, så er antrekket så komplett som det kan bli. Du kan forvandle ethvert kjedelig antrekk til stilig og morsomt ved å sprite det opp med tilbehør fra Dsquared2. Tilbehørsgarderoben din fortjener et element av humor, og da er dette merket midt i blinken.

Utvalget som Dsquared2 har av tilbehør vil ingen ende ta. De designer håndklær, lommebøker og smykker, i tillegg til alt vi tidligere har nevnt. Er du på jakt etter en ny og oppdatert tilbehørsgarderobe som oppfyller dagens motekrav? Da har du kommet til riktig sted.


Jeans til alle


Jeans er noe de aller fleste menn eier og har et forhold til. Og det er ingen motemerke som kan kalle seg en leverandør av herreklær uten å også tilby fete jeans, og du finner selvfølgelig flotte jeans i kolleksjonen fra Dsquared2. De lager jeans som kan beskrives som provoserende, rå og stilige, og har en passform og kvalitet som gjør at de er elsket over hele verden, også blant kjendiser og berømtheter. Men dette canadiske merket lager ikke kun jeans til menn, men også til kvinner. For blant berømthetene som ofte sees gå rundt med jeans fra Dsquared2 finner du personer som Lenny Kravitz, Justin Timberlake, Ricky Martin, Robbie Williams og flere andre menn, i tillegg til blant annet Nelly Furtado og Madonna. I 2002 ble merket dessuten hyret til å designe 150 antrekk til både Madonna og danserne hennes til henholdsvis videoen «Don’t Tell Me» og verdensturneen hennes. Og det er noe man kan kalle et kvalitetsstempel.

Som du vil se på denne siden, er valgmulighetene blant jeans fra dette populære merket, stort. Både for deg som liker den tradisjonelle blå jeansen, og for deg som liker den litt mørkere varianten. Jeansene fås også i shortsutgave, slik at du kan bytte ut jeansen med en stilig shorts på de litt varmere dagene. Slik beholder du din gjennomførte stil, uavhengig av årstid. Dsquared2 byr også på et stilig utvalg av belter, så også her vil det bli enkelt å finne noe som passer for deg.


Noe for enhver sesong


Dsquared2 designer noe for enhver sesong. Til sommersesongen vil du finne både badetøy og strandhåndklær, og til vinterstid finner du et herlig utvalg av både luer og skjerf som står i stil til resten av utvalget deres. Du kan fra dette merket finne absolutt alt du trenger til din garderobe på en og samme side, nemlig her hos Miinto. Vi har gjort jakten på dine nye favorittplagg og ditt nye tilbehør enkelt ved å samle alt foran deg, som en vakker bukett av deilig mote.

Du kan med trygghet være sikker på at om du går for dette merket, så vil du skille deg ut samtidig som du også vil utstråle glede og selvsikkerhet. Dsquared2 har en unik evne til å designe både klær, sko og tilbehør på en måte som ingen andre gjør. Fra kule vester, til denimjakker med en vri, kan du på denne siden finne alt du måtte trenge av til garderoben din.

Filtrer øverst på siden for å velge både farger og pris etter dine preferanser, og bla deg sakte, men sikkert nedover siden, helt til du treffer blink. Klikk hjem ditt nye favorittplagg eller tilbehør fra dette kreative merket, og gled deg til du kan ta det i bruk. Vi garanterer at selvtilliten blir med på kjøpet.

Fjern alle filter

Dsquared2

Side 1 Av 12

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.