EKSTRAORDINÆRT SALG - SPAR OPPTIL 60% | Få ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 
SALG - Spar opptil 60%
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Dsquared2 (1104)

Her smelter canadisk respektløshet, humor og tradisjonelt italiensk skredderi sammen og blir til et merke som kjennetegnes ved de fargerike designene i høy kvalitet. Dsquared2 ble stiftet av de to brødrene Dean og Dan Caten i 1984, og har siden skapt en luksuriøs mote med coolness. De imponerer den canadiske og internasjonale motescenen hvert eneste år med nye provoserende, sexy og sofistikert design. Det er alltid fokus på rå detaljer og kreativitet i kolleksjonene deres, og det er noe mange menn rundt omkring i hele verden har tatt imot med åpne armer. Og her hos Miinto finner du et stort og bredt utvalg av både accessories og herreklær til mannen som tør å skille seg litt ut fra mengden.

Mer enn bare lekre herreklær

I tillegg til lekre herreklær, designer Dsquared2 også luksuriøse sneakers og sko. Skoene er vågale og provoserende, og ikke minst preget av superfete detaljer. Hvis man gjerne vil skiller seg litt ut fra mengden med skoene sine, så er et par sko fra dette canadiske merket det optimale valget. Her trer den italienske tradisjonen for ekte håndverk virkelig i kraft. Dsquared2 er ikke bare et canadisk merket, for designene deres fremstilles i Milano i Italia. Og det er visst en by man kan si har en sentral plassering på den internasjonale motescenen. Motemerket er kjent over hele verden, og brødrene Caten får inspirasjon fra mange byer og land, blant annet fra London hvor de bor i dag. «Born in Canada, living in London, made in Italy» beskriver brødrene veldig godt, og ikke minst klesmerket deres.

En verden av accessories

Dsquared2 er spesialister i lager lekre accessories. Ethvert antrekk er avhengig av skikkelige accessories som kan piffe opp antrekket, uansett hvor flotte herreklær man går i. Og her hos Miinto finner du alt det du trenger for å fullende stilen din, fra tversoversløyfer, slips, belter og mye annet. Designe deres er morsomme, skjeve og gærne. Dette er nok et resultat av Dsquared2s behov for humor som kan sees i alle kolleksjonene deres. Hvis man ikke har peiling på hva man skal ha på seg når man skal ut og feste litt ute på byen, eller hvordan man skal piffe opp hverdagsantrekket sitt, så kommer dette canadiske merket med en hjelpende hånd.

Jeans til alle

Jeans er noe de aller fleste menn eier og har et forhold til. Og det er ingen motemerke som kan kalle seg en leverandør av herreklær uten å også tilby fete jeans, og du finner selvfølgelig flotte jeans i kolleksjonen fra Dsquared2. De lager jeans som kan beskrives som provoserende, rå og stilige, og har en passform og kvalitet som gjør at de er elsket over hele verden, også blant kjendiser og berømtheter. Men dette canadiske merket lager ikke kun jeans til menn, men også til kvinner. For blant berømthetene som ofte sees gå rundt med jeans fra Dsquared2 finner du personer som Lenny Kravitz, Justin Timberlake, Ricky Martin, Robbie Williams og flere andre menn, i tillegg til blant annet Nelly Furtado og Madonna. I 2002 ble merket dessuten hyret til å designe 150 antrekk til både Madonna og danserne hennes til henholdsvis videoen «Don’t Tell Me» og verdensturneen hennes. Og det er noe man kan kalle et kvalitetsstempel!

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

1104 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.