Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

ELLESSE

Ellesse er kjent for fargerikt og moteriktig treningsklær. Blant sortimentet deres kan du finne flotte design av blant annet gensere, bukser, t-skjorter, tracksuits, badetøy og annet sportstilbehør. Det hele er skapt med fokus på komfort og funksjonalitet, og er tilpasset trendene i tiden.

Ellesse er et moderne merke som er kjent for å være nytenkende og med på hva som foregår i tiden. Likevel står faktisk Ellesse på et solid fundament av popularitet som stammer helt tilbake til 50-tallet. Det var da grunnleggeren Leonardo Servadio stiftet firmaet. Navnet er en sammentrekning av grunnleggerens initialer L og S, og logoen refererer til tennissporten. Dette er ikke tilfeldig. Merket fikk sin spede begynnelse i de italienske fjell hvor Servadio fant et marked innenfor skisporten. Ellesse ble et designprosjekt hvor man kombinerte funksjonaliteten og komforten man kjenner fra skisporten, med kvaliteten og designene man kjenner fra moteverden. Det ble med andre ord startskuddet på en merkevare som i dag nettopp står for å forene sport og mote.

Fra fjellet til mote og accessories

Ellesse fant fort veien ned fra fjellene og ut på gatene, inn på stadionene og opp på catwalken. Designene ble med andre ord allemannseie, som både handlet om god stil og funksjonalitet, og ikke minst massevis av personlighet. I dag består kolleksjonene fra Ellesse av alt fra moteklær til fottøy, badetøy og diverse accessories.

Fargerike sportsklær

Ellesse er perfekt for deg som elsker farger, for er det noe dette merket kan, så er det å bruke massevis av farger som passer perfekt in i de aktuelle trendene. Mange av produktene og designene har en gjennomgående signatur, som er selve logoen. Denne logoen er rød og oransje, og signaliserer allerede her at merkevaren er at de er glade i farger. Logoen er også et kvalitetsstempel på at merkets mangeårige designprosjekt fortsatt er aktuelt og moderne, akkurat som det har vært det siden 70-tallet. Du finner ofte produktene fra Ellesse i farger som rød, gul og blå, i tillegg til mer nøytrale nyanser som grå, hvit og svart. Det er med andre ord noe for enhver smak.

Når sportsklær og mote går hånd i hånd

En av de tingene som spesielt er med til å gjøre dette merket populært, er signaturlogoen med den halve tennisballen i rød og oransje. Det er en logo man forbinder med kvalitet, moderne retrodesign, og ikke minst flotte farger. I tillegg er sportsklærne laget med fokus på at de skal være behagelige å ha på når du trener, samtidig som de også skal være enkle å inkorporere i den øvrige garderoben din. Derfor kan man virkelig snakke om at sport og mote går hånd i hånd med klær fra Ellesse. Dette gjelder ikke minst en tracksuit fra Ellesse. De preges også av den flotte logoen, og selve joggedrakten kan beskrives som en myk oppdatering av et klassisk italiensk look. Dette looket kan med fordel forsterkes med en tidløs genser fra samme merke. Genserne er også ofte preget av logoen, men du kan selvfølgelig også finne noen som er mer nøytrale. Uansett finner du alltid noe som passer til stilen din hos Ellesse. Klassisk og moderne, italiensk og internasjonal – det er det Ellesse er.

Fjern alle filter

Ellesse

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.