Gratis frakt over 499,- | Kjøp fra lokale klesbutikker Kjøp fra lokale klesbutikker
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
0 NOK

ENAMEL Copenhagen (61)

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

61 produkter funnet

ENAMEL Copenhagen

Det danske smykkemerket Enamel Copehagen lager rene og fargerike smykker der emalje er et viktig aspekt. Med geometriske former og en rekke farger varierer smykkene fra å ha en retro følelse, til et moderne uttrykk med smarte løsninger. Enamel er kjent for sine ensfargede basis-smykker i ensfarget emalje som lett lar seg kombinere.

Fargene er alltid oppdatert i henhold til fargene i motebildet, og er en moderne tolkning av gamle favorittsmykker. Marie Rantzaus er designeren bak smykkemerket Enamel Copenhagen og blir ofte inspirert av folks favorittsmykker eller smykker hun har arvet. Hun bruker grunnprinsippet til smykket og lager en modernisert variant i emalje og sesongens farger. Medaljongen fra Enamel er blant annet inspirert av et smykke hun fikk av sin mor, som moren i sin tid fikk av sin mor igjen. På denne måten lager hun tidløse smykker som samtidig er i vinden.

Smykkeserien Enamel er smykker i et enkelt design med et sterkt uttrykk. Alle smykkene er håndlaget, men skal uansett ha en overkommelig pris uten at det skal gå ut over kvaliteten. Bruk noen fargerike smykker for å live opp antrekket, eller kanskje noen duse farger som passer det meste. På miinto.no finner du utvalgte smykker fra Enamel Copenhagen, og du får smykkene tilsendt fraktfritt i hele Norge. 

Filter

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker

Gratis retur

Alltid 14 dager angrerett

+80.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.