Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

ENAMEL COPENHAGEN

Enamel Copenhagen er spesielt kjent for sin enkelhet. Det gjør at smykkeserien passer spesielt godt til den skandinaviske kvinnen. Enamel betyr dessuten emalje, og du finner alltid et lite streif av emalje i alle smykkene. Dette gjør smykkene helt unike.

Det er spesielt de fargerike vedhengene i emalje som kjennetegner Enamel Copenhagen. Disse er med til å gi smykkeserien et moderne uttrykk, og du kan i tillegg fritt velge hvordan du vil kombinere de forskjellige vedhengene. Det betyr at du selv kan sammensette de mange mulighetene i et hav av kombinasjoner, og på den måten selv være med til å definere smykket ut fra din egen personlighet. Med Enamel Copenhagen åpnes det opp for en helt ny og forunderlig verden, med en uendelighet av muligheter, farger og former.


Nyfortolkning av klassiske smykker i et enkelt uttrykk


Grunnideen bak Enamel Copenhagen er designer Marie Rantzaus ønske om å fortolke de klassiske smykkene på nye og moderne måter. De skal passe til alle kvinner, og ofte blir smykkene hennes kvinnenes nye favoritter, som de har på seg hver eneste dag. Det er spesielt det enkle uttrykket som gjør at Enamel Copenhagens smykker rett og slett blir uunnværlige. Dessuten passer de like godt til hverdag som til fest. Smykkene deres fås dessuten til rimelige priser, uten at dette går ut over selve kvaliteten av produktene.


Smykker inspirert av Østen


Det er spesielt i Østen at Marie Rantzau finner inspirasjon. Hun samarbeider med dyktige samarbeidspartnere i Asia som jobber ut fra verdiene om engasjement og grundighet. Det er nettopp Maries enorme lidenskap for smykker, i tillegg til hennes sterke vilje og tro på prosjektet, som gjør at Enamel Copenhagen er et helt særegent smykkemerke. Et smykkemerke som slår dørene opp for et fantastisk univers med uendelige muligheter. Samtlige smykker er håndlagede, noe det ikke hersker tvil om er ekstremt hardt og omfattende – spesielt på grunn av selve emaljeringsprosessen. Marie Rantzau har selv valgt samarbeidspartnerne sine, og hun har gjennom mange år opparbeidet et profesjonelt samarbeide med alle de mindre verkstedene hun jobber sammen med i Asia.


Tidløse øredobber og armbånd


Enamel Copenhagen kan tilby en solid basiskolleksjon av halskjeder, armbånd, ringer og øredobber, og det er nærmest utenkelig at du ikke finner det neste favorittsmykket ditt blant de mange flotte smykkene i serien. Marie Rantzau er ganske enkelt ekspert i å sammensette former og farger, og derfor klarer hun å produsere smykker til enhver smak. Det har resultert i en tidløs smykkeserie med unike og fantastiske smykker som aldri går av moten. Bli inspirert av den minimalistiske serien hvor det alltid er mulig å finne et streif av emalje. Smykkene overrasker alltid med det stilige og sterke uttrykket, og du er dessuten garantert høy kvalitet, til rimelige priser som alle kan ha råd til. Unn deg selv moderne, men samtidig tidløs eleganse, og piff opp antrekket ditt med et par øredobber eller et armbånd. Når du velger smykker fra Enamel Copenhagen, så velger du samtidig smykker du kan ha på til både hverdag og fest.


Gå for gullbelagte smykker eller sølvsmykker


Enten du er en kvinne som foretrekker sølv eller en som elsker gullbelagte smykker, har Enamel Copenhagen begge deler. I tillegg er det å blande smykker i gull og sølvnyanser blitt utrolig trendy når det kommer til smykkestyling. Å mikse og matche smykker med forskjellige uttrykk og materialer vil gi et moteriktig og selvsikkert utseende som vil gi antrekket en spennende vri. Moteentusiaster og influensere elsker å bruke førsteklasses smykker i forskjellige farger og det å legge til noen smykker med fargerike detaljer som fargerike perler eller krystaller for å gi antrekket litt mer farge. Smykker er jo tross alt prikken over i-en på et antrekk. Uansett om du styler smykkene dine med en elegant kjole eller sammen med et enkelt antrekk med T-skjorte og jeans, vil et flott utvalg av smykker løfte antrekket ditt til nye høyder. Det spiller rett og slett ingen rolle hvilken metallfarge du foretrekker, for du vil se fantastisk ut uansett om du går for sølv, gullbelagte smykker eller en spennende kombinasjon av begge to.

Foretrekker du et klassisk smykkeutseende bør du gå for et rent utseende med kun gullbelagte smykker eller smykker i sølv. Sleng deg på den populære stack-trenden og stable flere smykker lag på lag og få et virkelig moteriktig stiluttrykk. Miks og match alt du vil og fortsett å skape nye, annerledes og unike smykkeutseender med hver kombinasjon. Nesten alle de førsteklasses smykkene til Enamel Copenhagen som du finner i sølv kommer også i en gullbelagt versjon, så du vet at du vil finne de riktige smykkene for din personlige stil. Se gjennom kolleksjonen fra Enamel Copenhagen her hos Miinto og legg dine smykkefavoritter i handlekurven. Husk at det viktigste når det kommer til smykker er at du bruker smykkene du elsker og føler deg komfortabel med!


De mest trendy smykkene fra Enamel Copenhagen


Med et så nydelig utvalg av smykker fra Enamel Copenhagen er det helt greit å være besatt av smykker. Antrekket ditt er ikke komplett uten noen flotte smykker som kan gi det, det lille ekstra. Enamel Copenhagen tilbyr et stort utvalg av trendy, førsteklasses smykker i sterling sølv 925 og forgylt sterling sølv, som er perfekt for alle antrekk og anledninger.

Nettbutikken vår tilbyr et stort utvalg av smykker fra Enamel Copenhagen, og du finner alt fra trendy smykker med et enkelt og tidløst preg, til mer ekstravagante og iøynefallende smykker. Det er absolutt ingen mangel på valgmuligheter når det gjelder smykker fra Enamel Copenhagen. Handle de peneste øredobbene, halskjedene, armbåndene og ringene på nett her hos Miinto. Enamel Copenhagen har en særegen stil i sin smykkekolleksjon, men følger hele tiden de nyeste trendene på smykkemarkedet. Det betyr at du alltid vil finne trendy og moteriktige smykker fra dette danske smykkemerket.

Enamel Copenhagen gir deg et bredt utvalg av utrolig allsidige smykker til kvinner som vil fremheve en naturlig skjønnhet hos enhver som bærer de på seg. Unn deg selv et vakkert nytt smykke, for du er verdt det! Alternativt kan du overraske din mor, søster, tante, bestemor eller bestevenn med et nytt førsteklasses smykke i høy kvalitet fra Enamel Copenhagen. Uansett om stilen din er feminin, enkel, tøff eller klassisk, er det garantert et passende stykke for deg her på siden. Så hva venter du på?

Fjern alle filter

ENAMEL Copenhagen

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.