Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

EYTYS

Det skandinaviske motemerket Eytys er et av de hippeste merkene innenfor motebransjen, noe som ikke er uten grunn. Motemerket ble etablert av Jonathan Hirschfeld og Max Schiller i 2013. Den gang produserte de kun sine signatursko. Dette var unisex sneakers med tykke såler. I dag har de utvidet utvalget til mange forskjellige typer sko som boots, høye heler og loafers, samt klær og tilbehør. Hos Miinto har vi alltid de nyeste merkene. Du kan derfor også finne sko, klær og tilbehør til menn og kvinner her på siden fra Eytys.


Urbant, hipt og stilsikkert


Dette motemerket lager hippe, moderne og kvalitetssikre produkter til kvinner og menn. Står du og skal finne noen kule sko til ditt ultimate festantrekk? Så se mer her. Gå for et par svarte, høye heler i skinn. Disse skoene har et annerledes og unikt utseende som skiller seg ut fra andre merker. De er derfor lette å kjenne igjen og du vil garantert få mange spørsmål om hvor skoene dine er fra. Eytys er svaret på «scandi coolness».

Hvis du leter etter noen tøffe jeans som du kan bruke i hverdagen, kan du finne det her. Velg et par lyse 90-tallsjeans og kombiner dem med en strikket vest og Eytys-sneakers til. Da har du et stilsikkert og skandinavisk antrekk som er hipt og anvendelig. Kjente personer som den amerikanske modellen Bella Hadid og moteikonet Veronika Heilbrunner er også tilhenger av dette skandinaviske merket. De ses i Eytys-sneakers og klær til moteuker og til hverdags.


Eytys sko, klær og tilbehør for enhver smak


Hva mangler du i din garderobe? Til menn kan vi anbefale å gå for en frisk og sportslig hettegenser. Kombiner hettegenseren med et par sneakers. Da har du en sportslig og avslappet stil. Motemerkets sko kjennetegnes for å ha en tykk sål og for å være fyldige. Dette er signatursko med stor S. Hvis du liker det mer røft, kan du med fordel kjøpe en av merkets kule bomberjakker. De oser av 1980-tallets kjente trender.

Hvis du drømmer om å være moteriktig, og å iføre deg det siste innenfor skandinaviske motemerker, så er dette et merke du skal holde øye med. Disse skoene er innovative, trendy og annerledes. Skoene er en god investering fordi de er særegne og passer til det meste og til mange forskjellige anledninger. Bruk for eksempel dine Eytys-sandaler med et maxiskjørt og en tanktop til. Du vil da utstråle komfort, stil og selvsikkerhet.


Få stilen som de aller fremste moteikonene


Skoene, klærne og tilbehøret fra Eytys er både androgynt og bombastisk, på en og samme tid. Store, tykke såler og innovative detaljer. Her på siden kan du finne dine Eytys-favoritter. Gå for det enkle med et par hvite sneakers eller en grå hettegenser. Liker du en kraftfull brodd, så kan du velge et par røffe boots eller et par fargerike sandaler. Her hos Miinto ønsker vi at du skal bli fornøyd med dine kjøp. Vi hjelper deg derfor gjerne, hvis du har noen spørsmål. Du har alltid gratis frakt på varer over 499 kr og fri retur på varer innenfor 14 dager. Utforsk og finn det som passer til stilen din.

Fjern alle filter

Eytys

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.