Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

FILIPPA K

Filippa K er synonymt med stilrenhet, enkelhet og kvalitet. Tre ord som beskriver filosofien bak det svenske merket, som sannsynligvis er det skandinaviske merket som best oppsummerer hva nordisk design er. Merket eksperimenterer med snitt og detaljer, men har samtidig alltid en klassisk og tidløs eleganse over seg.

Uansett hvor du er i verden så kjenner folk til kvaliteten og håndverket som ligger til grunn for skandinavisk design. Kjernen av skandinavisk design er en minimalistisk tilgang til design, samt materialer i høy kvalitet, og dette er to ord som begge beskriver merket Filippa K. Merkets stilrenhet gjør at de forskjellige uttrykkene er enkle å bruke igjen år etter år, uansett om det gjelder kjoler, bukser, jakker eller accessories. Dessuten kan de lett kombineres med andre styles, fra både nyere og eldre kolleksjoner. Det enkle og tidløse designet går nemlig aldri av moten.


Fra kjøkkenet til hele verden


Filippa K ble etablert i 1993 av Filippa Knutson og Patrik Kihlborg. Hele prosjektet begynte rundt kjøkkenbordet med enkle skisser og hjemmelagede design til eget behov. I dag har merket blitt en verdenssuksess, med butikker over hele verden. Helt fra starten var utgangspunktet for Filippa K å skape kolleksjoner av «wardrobe essentials». Det betyr at hvis du kjøper enkle styles, så kan du bygge opp en garderobe som lett kan brukes til både hverdag og fest. Selve kjernen og essensen i designet fra Filippa K, er fasjonable klær som aldri går av moten, og som er komfortable å ha på seg. Det blir man nødt til å si det svenske motehuset har lykkes særdeles bra med siden det fortsatt leverer tidløse design i god kvalitet til både den skandinaviske og internasjonale motescenen, 25 år etter at det først ble etablert.


Filippa K sko


Selv om Filippa K nok er mest kjent for å designe flotte og feminine klær, designer de også sko. Det er selvfølgelig opplagt å matche skoene med noe flott og lekkert fra det samme merket, men her er det bare å prøve seg frem. Filippa K sko passer til det meste. Selve produksjonen av skoene foregår for det meste i Europa. Her blir det gjort en dyd ut av å produsere moteriktige sko av høy kvalitet til kravstore kunder. Som oftest blir det brukt lær eller skinn i produksjonen, men sålen er ofte syntetisk eller av gummi. Samtidig med at det skal være enkelt og minimalistisk, finner du fortsatt flotte detaljer, som for eksempel pels og spenner på noen av skoene. Du kan selvfølgelig fortatt få de helt enkle designene også.


Fokus på bæredyktighet


Filippa K jobber hardt for å oppnå sitt eget mål om å være 100% bæredyktig innen år 2030. Forskjellige konsepter og strategier er satt i gang for å nå nettopp dette målet, og fokuset ligger spesielt på gjenbruk, miljøet, medarbeiderne og kundene. I 2015 lanserte Filippa K konseptet «Front Runners of long lasting simplicity». Det er kolleksjoner som er produsert av 100% naturlige materialer som også kan gjenbrukes.

Fjern alle filter

Filippa K

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.