Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

FLOWER MOUNTAIN

Flower Mountain er et motehus kjent for sine sofistikerte og kunstneriske design inspirert av naturen og friluftsliv. Skoenes utforminger er like mye et mesterverk av kunst som de er et par praktiske fottøy. Yosuke Aizawa, en totalenthusiast for friluftsliv og Keisuke Ota, en design- og hyperrealismespesialist, kom sammen og startet denne unike merkevaren.

Merkets historiske reise


Flower Mountain ble først introdusert som et skomerket i 2015. Grunnleggerne Yosuke Aizawa og Keisuke Ota hadde begge en langvarig lidenskap for sko og elementer av friluftsliv, som de integrerte inn i deres unike design. Hver kolleksjon er laget for å feire naturen samtidig som den tilbyr holdbarhet, komfort og stil.

Gå på oppdagelsesferd med Flower Mountain


Det er en dypere filosofi som ligger bak Flower Mountains suksess. Hver sko de produserer, er ikke bare et par sko. Det er en uttrykksform, en hyllest til naturen og kunsten å leve. Med hver modell de lanserer, formidler Flower Mountain en historie - en historie om skjønnheten og harmonien i naturen og dens evne til å inspirere og opplyse.

Kjennetegnende blomster på fjellet


Flower Mountain skiller seg ut med sin dedikasjon til å fremheve harmonien mellom natur, kunst og mote. Alle skoene de produserer blir håndlaget med kjærlighet, dedikasjon og et oppmerksomt øye for detaljer. Dessuten kan du forvente deg førsteklasses materialer, nyskapende design og utrolig komfort fra dette merket.

Hvorfor bør du velge Flower Mountain?


Hvis du er ute etter et par sko som både er komfortable for bruk i det daglige og samtidig utstråler en unik stil og karakter, så er Flower Mountain skoen for deg. Hver skomodell de tilbyr, er designet for å gi maksimal komfort, med svetteabsorberende innerfor og pustende tekstiler. Dessuten vil du med Flower Mountain-eide sko garantert imponere med deres unike motestatements.

Å kjøpe Flower Mountain på Miinto


Flower Mountains utvalg på Miinto er like variert som det er fantastisk. Uansett hva slags stil du har, eller om du foretrekker støvler, joggesko eller tennissko – det er noe for alle og enhver hos Flower Mountain hos Miinto. Ta din tid til å utforske deres brede spekter av fottøy og bli med på deres reise for å ære naturen gjennom mote. Flower Mountain er mer enn bare et skomerk. Det er et uttrykk for hyllest til naturen gjennom kraften i mote. Canvasskoene deres er ikke bare stilige, men er også designet med tanken om maksimal komfort og holdbarhet. Ved å handle Flower Mountain hos Miinto, støtter du et merke som har dedikert seg til å feire naturen og dets skjønnhet på en kunstnerisk måte.

Fjern alle filter

Flower Mountain

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.