Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

FRED PERRY

Har du hørt om Fred Perry? Det har du helt sikkert, men kanskje ikke i forbindelse med moteverdenen og klær? Fred Perry er nemlig kanskje den aller mest suksessfulle tennisspilleren fra England gjennom historien. Han har faktisk vunnet Wimbledon hele tre ganger, samt fått en rekke andre titler som har gjort han til en legende når det kommer til tennis.

Men det er sikkert også mange som forbinder han med mote, og som vet at Fred Perry lanserte en rekke populære og ikoniske plagg etter at tenniskarrieren var over. Dette er plagg som i stor grad har beholdt den litt «preppy» tennisstilen som sporten tennis i bunn og grunn er veldig kjent for.

Her hos oss i Miinto kan vi tilby et stort utvalg av klær fra Fred Perry sitt eget merke. Vi har samlet sammen en stor oversikt over alle klær fra dette merket her på siden, slik at du enkelt kan finne frem til det du skal ha. Fred Perry designer klær for både dame, herre og barn og hos oss finner du alt sammen samlet på ett sted. Du kan enkelt bruke filtreringsmulighetene her på siden for å lettere komme frem til størrelser og modeller, eller hvis du vil se på klær til barn eller til herre. Med andre ord kan du med klær fra Fred Perry finne flotte, moderne og sporty klær til hele familien.


Hvem var Fred Perry?


Fred Perry var altså en legendarisk tennisspiller som har vunnet en lang rekke turneringer, og var kjent for å være en karismatisk person som publikum elsket. Han kunne selv se hvor ettertraktet den stilen som tennis var kjent for etter hvert også ble blant publikum, og han ønsket å gjøre den tilgjengelig for alle. Sammen med den østerrikske fotballspilleren Tibby Wegner gikk de sammen og etablerte merkevaren Fred Perry.

Den første kolleksjonen til merket sto klar til Wimbedon i 1952 da de lanserte de ikoniske Polo-skjortene som også ble brukt av spillerne i turneringen. Dette var også det første året hvor turneringen ble vist på TV, og det var derfor en stor og bred dekning hvor mange millioner endte opp med å se disse plaggene. Dette var uten tvil en av hovedårsakene til at merket fikk en pangstart på markedet.

Logoen til merket er inspirert av Wimbledon-turneringen selv, siden merket ble kjent kjennom nettopp denne turneringen. De startet med å lansere den kjente polo-skjorten og svettebånd, noe som ble en suksess fra start. Gjennom 60- og 70-tallet var polo-skjorten et populært klesplagg spesielt blant ungdomsgrupper. Senere utviklet de kolleksjonen til å også inneholde sportsgensere, og etter hvert som merket ble mer og mer populært, utvidet de kolleksjonene til å inneholde mer enn bare plagg fra tennisverdenen.


Moderne og sporty klær til hele familien


Det som gjorde at dette merket fikk den umiddelbare suksessen blant mennesker av alle kjønn og aldre, var at de utfordret den stive britiske kulturen som ofte var forbundet med tennis. De kombinerte tenisstilen med en mer avslappet og kul stil, noe som brøt med datidens normer og som ble tatt veldig godt imot blant moteinteresserte menn og kvinner.

Siden begynnelsen har de utviklet seg til å lage avslappet, men allikevel eksklusivt britisk design, og du kan se at alle deres plagg har et stilrent, sofistikert og tidløst design kombinert med et moderne preg.

På denne siden kan du finne alt fra jakker, sko, sekker, gensere, t-skorter og selvfølgelig den ikoniske polo-skjorten. Du finner klær til kvinner, menn og barn, og kan med andre ord finne klær til hele familien fra det populære merket Fred Perry.

Kjøp på nett hos Miinto i dag, og få levert dine nye plagg på bare få dager.

Fjern alle filter

Fred Perry

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.