EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Fusalp (3)

Når du kjøper en Fusalp skijakke, skibukse eller ullgenser, så får du et klesplagg som er laget med omtanke for deg, og kun deg. Her har man kombinert et strømlinjete snitt med tekniske materialer slik at du får et stilrent og klassisk klesplagg som utgjør optimal beskyttelse mot kulde og blest. Stoffet er som om det er skreddersydd til kroppen din, men bevegelsesfriheten er fortsatt optimal slik at du kan bevege deg så fritt du vil i byen eller i skiløypa.

Revlusjonerende utvikling av skijakke og skibukse

Fusalp ble grunnlagt i 1952 av to skreddere som utviklet skiklær. Det skulle være innovativt, noe de gjorde ved å bruke all den videoen og ekspertisen de hadde på dette området. På den måten revolusjonerte de hele konseptet for hvordan skiklær skulle være i løpet av femtitallet. Og dermed skapte de klær som gjorde en kjempestor forskjell for skiglade kunder som manglet nettopp de riktige klærne til skiferien deres. Merket har dessuten røtter i byen Annecy hvor mange mestere har blitt født, noe som kanskje ikke er en tilfeldighet.

En essensiell del av garderoben

Den mest essensielle delen av en garderobe, spesielt når vi snakker om menn, er nok jakken. Spesielt hvis man bor i et land hvor været skifter oftere og er mer ustabilt enn andre steder. Og det er nettopp den type vær vi har her i Norge. De forskjellige temperaturene og er vi overraskende snø- og regnbygene kan gjøre det vanskelig å vite hva man skal ta på seg når man går ut døra. Men heldigvis så finnes det jakker som kombinerer både funksjon og stil, noe Fusalp er blant de fremste eksponentene for. Med en skijakke eller en annen type jakke fra Fusalp får du en kombinasjon av kvalitet og komfort samlet i én jakke som til og med er skreddersydd til deg. Det strømlinjete uttrykket gir et streif av eksklusivitet og eleganse, og er samtidig med til å gjøre at jakken er mer behagelig å ha på seg. Det er nemlig virkelig tenkt over bevegelsesfriheten.

Skijakke, skibukse og mye mer

Når sommeren er over og det er kjøligere været banker på, så er det endelig snart tid for vinter. Og da er det viktig å ha de helt riktige ytterklærne, spesielt hvis du har tenkt å være aktiv ute i snøen. Vi er sikre på at en skijakke og skibukse er et must for alle som gjerne vil holde varmen mens man er ute og i skibakkene, og som gjerne vil gjøre det med stil. Klærne fra Fusalp er både praktiske, behagelige, moteriktige og stilige og ser like bra ute på byen som i løypa. Hvorfor har vi samlet et eksklusivt utvalg av forskjellige klær fra Fusalp, som for eksempel nettopp skijakke og skibukse her hos Miinto. Alle klærne er designet i en klassisk og elegant stil, slik at du har muligheten for å finne nettopp de klærne som passer best til din personlige stil.OPPDAG OGSÅ:

Friluftsliv

Skiklær

Ullklær

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

3 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.