Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Fusalp

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

FUSALP

Når du kjøper en Fusalp skijakke, skibukse eller ullgenser, så får du et klesplagg som er laget med omtanke for deg, og kun deg. Her har man kombinert et strømlinjet snitt med tekniske materialer slik at du får et stilrent og klassisk klesplagg som utgjør optimal beskyttelse mot kulde og blest. Stoffet er som om det er skreddersydd til kroppen din, men bevegelsesfriheten er fortsatt optimal slik at du kan bevege deg så fritt du vil i byen eller i skiløypa.


Revolusjonerende utvikling av skijakke og skibukse


Fusalp ble grunnlagt i 1952 av to skreddere som utviklet skiklær. Det skulle være innovativt, noe de gjorde ved å bruke all den videoen og ekspertisen de hadde på dette området. På den måten revolusjonerte de hele konseptet for hvordan skiklær skulle være i løpet av femtitallet. Og dermed skapte de klær som gjorde en kjempestor forskjell for skiglade kunder som manglet nettopp de riktige klærne til skiferien deres. Merket har dessuten røtter i byen Annecy hvor mange mestere har blitt født, noe som kanskje ikke er en tilfeldighet.


En essensiell del av garderoben


Den mest essensielle delen av en garderobe, spesielt når vi snakker om menn, er nok jakken. Spesielt hvis man bor i et land hvor været skifter oftere og er mer ustabilt enn andre steder. Og det er nettopp den type vær vi har her i Norge. De forskjellige temperaturene og er vi overraskende snø- og regnbygene kan gjøre det vanskelig å vite hva man skal ta på seg når man går ut døra. Men heldigvis så finnes det jakker som kombinerer både funksjon og stil, noe Fusalp er blant de fremste eksponentene for. Med en skijakke eller en annen type jakke fra Fusalp får du en kombinasjon av kvalitet og komfort samlet i én jakke som til og med er skreddersydd til deg. Det strømlinjete uttrykket gir et streif av eksklusivitet og eleganse, og er samtidig med til å gjøre at jakken er mer behagelig å ha på seg. Det er nemlig virkelig tenkt over bevegelsesfriheten.


Skijakke, skibukse og mye mer


Når sommeren er over og det er kjøligere været banker på, så er det endelig snart tid for vinter. Og da er det viktig å ha de helt riktige ytterklærne, spesielt hvis du har tenkt å være aktiv ute i snøen. Vi er sikre på at en skijakke og skibukse er et must for alle som gjerne vil holde varmen mens man er ute og i skibakkene, og som gjerne vil gjøre det med stil. Klærne fra Fusalp er både praktiske, behagelige, moteriktige og stilige og ser like bra ute på byen som i løypa. Hvorfor har vi samlet et eksklusivt utvalg av forskjellige klær fra Fusalp, som for eksempel nettopp skijakke og skibukse her hos Miinto. Alle klærne er designet i en klassisk og elegant stil, slik at du har muligheten for å finne nettopp de klærne som passer best til din personlige stil.


Innovative materialer i utvalget til Fusalp


Skiklærne fra Fusalp har innovative materialer slik som termisk isolasjon og vanntetting for å holde deg varm og tørr i bakken. Uansett om du er nybegynner eller en erfaren skiløper, er det viktig å ha klær som gir en behagelig passform og isolerer kroppen din effektivt. Derfor fører vi her hos Miinto et bredt utvalg av skiklær for menn, kvinner og barn for å gi enhver tilgang til et godt utvalg av skiklær i høy kvalitet fra Fusalp. Her kan du være sikker på at du får kvalitetsutstyr som vil være til gavn i mange sesonger fremover. Fusalp gir deg det siste og beste inne ski- og yttertøy og deres nye sesongserie vil holde deg varm og komfortabel når du går i bakken. Bla gjennom utvalget vårt på nett og finn kvalitetsprodukter til ditt neste utendørseventyr.


Sportslige og praktiske gensere


Enten du er på eventyr til byen eller til toppen av bakken, vil Fusalp sitt utvalg av behagelige og praktiske gensere utformet av tekniske materialer og strømlinjeformede snitt få deg til å se bra ut mens du holder deg komfortabel denne høst- og vintersesongen. Miintos omfattende utvalg er håndplukket av våre eksperter for å gjenspeile de moderne og praktiske kravene til våre aktive kunder. Vi gir deg det best mulige utvalget uansett hvilken fysisk aktiv anledning du har i tankene. I utvalget av gensere finner du en retro fargepalett som hyller merkets ikoniske arv og er perfekte for både afterski og vinterturer. I Fusalp sin kolleksjon av gensere til damer og herrer ser man virkelig deres visjon om å kombinere stil med innovative presentasjonsorienterte klær komme til liv. Sørg for å få deg en genser fra Fusalp og få et av de mest ettertraktede vintermerkene inn i garderoben din.

Når det kommer til vintersport og alpine eventyr, er skitøyet ditt avgjørende – det skal være en balansert blanding av det fasjonable og det funksjonelle. Og her hos Miinto tilbyr vi en omfattende internasjonal liste over merker, der våre designerskiklær for kvinner gir deg alt du trenger på ett sted. Enten for off-piste- eller afterski-økter, utforsk alt fra klassiske luksus skiklær til designerstøvler og skijakker.


Handle luksuriøst skitøy fra populære Fusalp


I utvalget fra Fusalp er det veldig mye å velge mellom når det kommer til overlegne luksusskiklær fra Fusalp til dame, herre og barn. Du får en komplett utendørs- og aktivitetsgarderobe fra innerst til ytterst fra Fusalp sitt omfattende utvalg som egner seg perfekt for blant annet fotturer i snø- og fjellterreng om vinteren eller når du har bruk for praktiske underklær til hytteturen eller som grunnlag under deres lekre og moteriktige yttertøy.

Med Fusalp er du alltid forberedt til ditt neste eventyr med et stilig stiluttrykk og teknisk produserte deler som er komfortable og flatterende på kroppen. Dette er et merke med et rykte for eksepsjonelt utformede ytelsesplagg som garantert ikke vil skuffe aktive sjeler. Med en ekte blanding av det fasjonable og det funksjonelle – med skijakker og -bukser i spennende finisher og design til innertøy og tilbehør – er det veldig mye å velge mellom.

Fjern alle filter

Fusalp

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.