Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

FWSS

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

FWSS

FWSS, forkortet fra Fall Winter Spring Summer, er et oslobasert merke som ble etablert i 2012. FWSS har en tydelig skandinavisk signatur, med en tidløs estetikk som verdsetter høy kvalitet i design og materialer, enkle snitt og fokus på detaljer. Fremfor å fokusere på sesongbaserte trender, holder FWSS seg tro til sin filosofi: Fire sesonger, varige produkter. FWSS jobber kontinuerlig med å ta mer bærekraftige valg og produsere bedre og mer miljøvennlige produkter. Produksjon av klær i seg selv vil i alle tilfeller gi et miljøavtrykk, men FWSS arbeider daglig med å minimere avtrykket, tilrettelegge for resirkulering og ta miljøbevisste valg i forhold til materialer, produksjon og kvalitet. FWSS ønsker å oppfordre til og tilrettelegge for lang levetid og mye bruk av sine produkter da økt bruk har den største innvirkningen på miljøet. Det norske merket designer med andre ord klær du kan bruke i mange år fremover, og som du kan være sikker på aldri blir umoderne.


FWSS’ Filosofi


Den norske merkevaren har etter hvert blitt et av de mest ettertraktede merkene blant fashionistaer og andre motebevisste kvinner med sans for moteriktige klær og tilbehør av høy kvalitet. Merket imøtekommer den moderne kvinnens behov for hverdagslige skreddersydde deler i høy kvalitet som hjelper med å bygge en tidløs garderobe. Her kombineres avanserte kvaliteter med tilgjengelige priser, klær som kan brukes ved mange forskjellige anledninger. Selv om det er klær og tilbehør som oser klasse og stil, så passer klærne like så godt til en lang dag på kontoret som til en skikkelig tur ut på byen med venninnene – hvor man gjerne koser seg med høy musikk, dans og lekre cocktails.


Klassisk og moderne


Utdannet ved Central Saint Martins College of Art and Design, lanserte kreativ leder Nina Granerød sitt Oslo-baserte merke høsten 2012 med fokus på enkelt utseende og en eklektisk, men tidløs skandinavisk estetikk som balanserer kvinnelighet og maskulinitet. Det høres kanskje litt svevende ut, men det hele gir mening når man tar en nærmere titt på kolleksjonen deres her på siden. De fokuserer på klassiske skjorter og overdådig strikkevarer hvor vakre trykk, vevet chiffon, vasket silke og overdådige ullkvaliteter brukes i flere av tekstilene i kolleksjonene. Det hele kjennetegnes av en fantastisk god kvalitet som gjør at du kan bruke designene gang på gang, år etter år og sesong etter sesong. Du kan være sikker på at designene aldri blir umoderne, selv om de i dag representerer aller nyeste mote. For er det en ting som aldri går av mote, så er det godt design og fantastisk håndverk.


FWSS hos Miinto


Merket fikk positiv respons fra kjøpere, presse og internasjonale bloggere og er i dag tilgjengelig i 130 toppbutikker i Skandinavia. Miinto er et motekollektiv, og vi samarbeider med over 400 uavhengige butikker over hele landet. Derfor finner du et godt utvalg av design fra FWSS her på siden, og vi streber etter å gi deg den samme opplevelsen når du handler her på siden, som den du ville få i en fysisk butikk. Ta derfor meget gjerne en nærmere titt på utvalget, og la deg bli inspirert. Husk på at det er fri frakt på kjøp over 499 kroner!


Detaljert design og materialkvalitet – FWSS har alt


Hvert plagg er nøye utformet for å være både funksjonelt og vakkert, og FWSS legger stor vekt på materialkvalitet og detaljer. Du vil legge merke til små, men viktige, elementer som delikate knapper og skreddersydde passformer som gir hvert plagg en følelse av luksus og eksklusivitet.

Når du velger FWSS, velger du ikke bare stil og kvalitet, men også en følelse av fellesskap og støtte. Det er ikke rart at så mange mennesker over hele verden har falt for dette fantastiske merket! Hvis du ikke allerede har oppdaget FWSS, er det på tide å gjøre det nå. Utforsk deres samling av vakre plagg, og se hvorfor dette norske merket har blitt et av de mest ettertraktede i moteverdenen.


Et merke som tar mote til neste nivå


FWSS er en unik og etisk merkevare som gjør at du føler deg bra både på innsiden og utsiden. Enten du er på jakt etter en elegant dress til formelle anledninger, en vakker kjole til en fest eller en avslappet genser for hverdagsbruk, har FWSS noe som passer for enhver smak. Med en rekke farger og mønstre å velge mellom, kan du finne det perfekte plagget for din personlige stil.

FWSS har en populær luekolleksjon laget av myke materialer som ull og alpakka. Det tilbys også trendy bøttehatter og sofistikerte fedora-hatter, samt et utvalg av tilbehør som kan legge ekstra stil og funksjonalitet til lue- og hattekolleksjonen. Dette inkluderer alt fra ørevarmere og skjerf til hansker og pannebånd. Tilbehørene er laget i høy kvalitet og er utformet for å beskytte deg mot kulden samtidig som de ser flotte ut.


Fra hverdagsstil til eleganse


FWSS sin kolleksjon av kjoler inkluderer alt fra klassiske skiftkjoler til trendy stiler som er moderne og iøynefallende. Du kan finne en rekke elegante dresser som er perfekte for jobben eller andre formelle anledninger. Med høy midje og vide ben, gir de et moderne og stilig utseende. FWSS har også et utvalg av bukser som er designet for å være både stilige og behagelige. Dette inkluderer alt fra elegante dressbukser til mindre formelle joggebukser og bukser med vid passform. Buksene er tilgjengelige i ulike farger og stoff, fra klassisk sort til trendy mønstre og teksturer.


Komfortabel og stilig – Utforsk FWSS sin avslappede stil


For en mer avslappet stil på overdelen, tilbyr FWSS også et bredt utvalg av gensere og strikkevarer. De bruker høykvalitets kasjmir og andre materialer for å gi en luksuriøs og komfortabel følelse. I tillegg til gensere har de også en rekke skjorter i ulike stiler og stoff.


FWSS sin innsats for en bedre verden


Dette er en merkevare som tar bærekraft og etikk på alvor, og jobber aktivt for å redusere sin miljøpåvirkning og sørge for rettferdige og trygge arbeidsforhold. FWSS er opptatt av å jobbe med lokale leverandører og støtte lokalsamfunnene der de opererer.

I tillegg til å ta bærekraftige tiltak i produksjonen av klærne sine, har FWSS også tatt flere initiativer for å øke bevisstheten om miljøproblemer. De deltar i ulike kampanjer og arrangementer som fokuserer på bærekraftig mote og livsstil. Ved å velge FWSS, kan du være sikker på at du støtter et merke som tar ansvar for planeten vår og samfunnet vi lever i.

Fjern alle filter

FWSS

Side 1 Av 2