Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

GABBA

Gabba er et dansk motemerket som har etablert seg som en av de førende produsentene av jeans og herreklær i Skandinavia. Helt siden merket ble stiftet, så har merket hatt en visjon om å lage klær til mennesker med personlighet, og her hos Miinto har du muligheten til å selv skape en garderobe fylt med personlighet, stil, kvalitet og godt design fra danske Gabba.

Det danske merket Gabba kjennetegnes av en sterk, personlig og rå mote som gang på gang imponerer med stilige trender uten å gå på kompromiss med verken pris, kvalitet eller design. Med en ledelse som har massevis av erfaring innenfor bransjen, har merket opplevd stor suksess helt fra begynnelsen, og har etterhvert sikret seg en status som en førende klesprodusent i en tøff bransje. Nøkkelordene er pris, kvalitet og design, og disse ordene medvirker til at du ikke kan unngå å bli fascinert av Gabba. Designernes kreativitet og lidenskap kommer til uttrykk i merkets maskuline og skandinaviskinspirerte design, og budskapet deres er klart og tydelig: Personlige klær til mennesker med personlighet.


Erfaring og spesialisering


I de mange årene merket har eksistert, har kunden alltid vært i fokus, og dette fokuset har aldri forandret seg. Det lekre sortimentet dekker uten tvil alle stilbevisste menn og kvinners behov, og du finner blant annet jeans fra Gabba i motebutikker i hele Skandinavia, i tillegg til Belgia og Nederland. Jeans har blitt et kjennetegn for dette danske merket, og de har gjennom mange år utviklet ekstreme kompetanser innenfor dette feltet. Og det er derfor vi er glade og stolte over blant annet å kunne presentere jeans og andre lekre klær fra Gabba her hos Miinto.


Jeans


Gabba har over 30 års erfaring med å designe og kreere jeans, og her på siden finner du mange av de aller lekreste modellene. De beste jeans som finnes er de som du henter fram fra garderobeskapet gang på gang – de der hvor komfort og design er i høysetet. Med jeans fra dette danske merker får du en dongeribukse av høy kvalitet, hvor materialet blir vasket og trimmet slik at det skapes lekre detaljer. Buksene passer til mange forskjellige anledninger, og fungerer perfekt til hverdags sammen med en T-skjorte eller genser med rund hals hvis du vil ha en flott hverdagsstil. De passer selvsagt også i festlige anledninger, for eksempel med en flott skjorte, dressjakke og et klassisk belte.


For de selvstendige


Gabba er klær for de selvstendige som vet hva de vil ha, og som gjerne vil uttrykke dette med klærne sine. Det danske merket er kjente for å lage herreklær med en brodd, personlighet og stil til en rimelig pris. Det er kort sagt snakk om klær som virkelig er verdt alle pengene. Det er ikke tilfeldig at merket henvender seg til den personlige og selvstendige fyren, for dette er et merke stort sett alle kan kjøpe og komme i, men er samtidig et merke som har en stil og en klang man legger merke til. Det er nok dette som har vært en av de viktigste faktorene for at Gabba har blitt en så stor suksess. Hvis du gjerne vil være en del av denne suksessen, så er det bare å ta en nærmere kikk på det gode utvalget av flott design fra Gabba her på siden.

Fjern alle filter

Gabba

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.