Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands Gabor

Gabor (98)

Gabor produserer sko med kvalitet og håndverk i fokus. De gjør inngående tester av skoene for å forsikre den aller beste kvalitet. Både yttermaterialene og foringen blir testet til å klare den omfattende slitasjen skoen gjennomgår ved bruk. Spesielt området rundt tåballene blir testet slik at det ikke skal sprekke, eller at sålen skal løsne fra skoen. Fleksibiliteten til sålen blir også testet slik at den skal være ideell for daglig bruk.

I tillegg til at selve skoen skal tåle bruk, skal mennesker også tåle å bruke skoene fra Gabor. Alle elementer som er nær huden, som linning, fór, glidelåser og liknende er laget uten skadelige stoffer. Fargene blir også sjekket slik at man kan være trygg på at det ikke blir frigjort farlige kjemikalier under bruk. Gabor tilbyr også sko for bredere føtter, støvletter med større rom til leggene, samt egne modeller for folk med smalere legger. De vet godt at alle føtter er forskjellige, og jobber kontinuerlig med å finne nye løsninger og anatomisk korrekte sko.

Hos Gabor finner du alt fra klassiske sorte støvletter og pumps, til mer trendy modeller med stilige detaljer. Uansett om du velger noen behagelige sandaler med friske farger, eller noen høye hæler til jobbantrekket, skal du være trygg på at du får den kjente Gabor-kvaliteten. På miinto.no finner du sko fra ulike butikker som tilbyr Gabor. Legg inn bestillingen på miinto.no og butikken sender deg skoene fraktfritt innen få virkedager. 

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

98 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.