Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

GIUSEPPE ZANOTTI

Ønsker du deg noen nye sko som har noe helt ekstra som gjør at de skiller seg ut i mengden? Da burde du for alvor sjekke ut Giuseppe Zanotti. Her på denne siden har vi samlet en oversikt over de flotteste designene fra Zanotti, slik at du enkelt kan sjekke ut vårt store utvalg av sko fra dette eksklusive italienske motehuset. Her kan du finne sneakers, pumps, boots og en rekke andre typer sko av de beste materialene som finnes. Vi har sko for både kvinner og menn fra dette merket, så her kan du finne noe for enhver preferanse og stil.

Vi er utrolig stolte av å kunne tilby Norges beste utvalg av sko fra Giuseppe Zanotti. Vi i Miinto samarbeider med Norges beste selvstendige butikker, og kan dermed tilby deres utvalg fra dette unike merket på nett. Når du kjøper dine nye favorittsko her hos oss, får du fri frakt på alle kjøp over 499 kr, og du kan få skoene dine tilsendt hjem til deg på bare få dager.


Hvem er Giuseppe Zanotti?


Giuseppe Zanotti er en historie om luksus og eksklusivitet. De har på mange måter vendt moteverdenen litt på hode ved å kombinere trygghet og kvalitet med å bevege seg helt på kanten når det gjelder design og stil. Alle skoene fra dette merket er laget av skinn og semsket skinn og sikrer deg best mulig kvalitet. Når du kjøper sko fra dette italienske merket kan du være trygg på at du får det beste av det beste.

Samtidig som du med Giuseppe Zanotti får sko av det kvalitetssikre skinnmaterialet som vi alle vet at har utrolig mange gode egenskaper, så er designet på skoene laget for at de skal kunne skille seg litt ekstra ut. Giuseppe Zanotti tar nemlig «det lille ekstra» til nye høyder ved å kombinere det trygge med glam, glitter og rock. Når du kjøper et par sko fra dette merket, så vet du at du kommer til å skille deg ut.


Giuseppe Zanotti til både kvinner og menn


Det er ikke sjeldent at du kan se kjendiser og påvirkere med sko fra Giuseppe Zanotti på den røde løperen, i blader eller på sosiale medier. Man har sett alt fra Justin Bieber til Jason Derulo med disse fantastiske skoene. Skoene er lett gjenkjennelige, og man er aldri i tvil om at det er sko fra Giuseppe Zanotti. De er nemlig alltid designet med noe helt ekstra, enten det er i form av et helt unikt snitt, noen spesielle glidelåser, glitter eller annet tilbehør på skoene som gjør at de garantert vil tilføre noe helt unikt til ethvert antrekk.

På denne siden kan du finne sko fra Giuseppe Zanotti til menn i form av blant annet sneakers eller noen kule boots. I tillegg har vi også en rekke sko til kvinner fra dette merket, og du kan finne alt fra noen unike sneakers til høye og elegante pumps. Med andre ord er dette sko som passer til de helt spesielle anledningene, og når du ønsker deg noen sko som kan løfte et antrekk til nye høyder.

Fjern alle filter

Giuseppe Zanotti

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.