Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

GOLDBERGH

Hos Miinto kan du finne et bredt utvalg av sportsutstyr fra det nederlandske merket Goldbergh, som ble etablert i 2009 av Lieke van den Berg og Sandra Peet. Van den Berg var allerede kjent for å designe fantastisk sportstøy når de opprettet Goldbergh og deres estetikk skiller seg ut fra mye av det som allerede finnes på markedet. Er du på utkikk etter skiklær med det lille ekstra? Da er Goldbergh noe for deg. Miinto forhandler alt hva du skulle trenge fra Goldbergh til din neste skitur; skibukser, skijakker, sportsundertøy, hettegensere, heldrakter, bukser, leggings, skibriller, skihjelm, topper, BH-er, boblejakker, rumpetasker og hodeplagg.


Goldbergh – skiutstyr for den stilsikre


Luksus, kvalitet og selvtillit er de tre grunnstenene Goldbergh ønsker å formidle og tilby kundene sine. De skaper sportstøy med kvinnekroppen i tankene, hvor en klassisk silhuett er med på å gi klærne en fantastisk passform alle kvinner vil elske. Dette innebærer formsydde bukser med sleng, som gir en illusjon om smalere, lengre ben, og flatterende jakker, hvor midjen er markert. Goldbergh appellerer til de mer motebevisste og tilbyr derfor klær som ikke bare er feminine og flatterende, men også moteriktige. Her får du klær som besitter det klassiske sportsutseendet, men med en unik vri. Uansett om du ønsker å være den stiligste i skibakken, er kvalitetsbevisst og vil ha det beste av sportstøy som er på markedet eller bare ønsker klær som får deg til å se helt fantastisk ut, så er Goldbergh det riktige merket for deg.


Fantastisk kvalitet


Det er ikke bare det stilriktige uttrykket Goldbergh mestrer. Merket tilbyr også skiutstyr av høyeste kvalitet, som sørger for god komfort og fantastiske sportsopplevelser. For den som vil skille seg ut og føle seg på sitt mest selvsikre, vil deres Goldbergh Goldfinger Jumpsuit være et godt valg. Den flatterende skidrakten oser av kulhet og vil gjøre deg til den ubestridte motedronningen i skibakken. Deres skibukser har en formsydd passform og kan kombineres med flere av deres jakker. For de som liker den eksklusive stilen, vil Hida Faux Fur-jakken i hvitt med sort pelskrage være et godt valg. For deg som ønsker en mer tradisjonell stil, vil Jassen-jakken som fås i både hvitt og rødt være et godt valg. Klærne har små detaljer som en stjerne på jakkehetten, logoen brukt som et dekorativt element og andre stilfulle mønstre. Dette er med på å gi klærne en lekenhet det er vanskelig å ikke la seg sjarmere av. Fargepaletten består av sort, hvitt, metallisk og primærfargene, som også er med på å gi klærne det eksklusive uttrykket som er et av Goldberghs kjennetegn. Goldbergh tilbyr flatterende sportsklær i beste kvalitet, men det beste er hvordan de ønsker å gi alle kvinner som bruker klærne deres en følelse av selvtillit og velvære. Vi i Miinto håper du finner noe som faller i smak blant Goldberghs design nedenunder.

Fjern alle filter

GOLDBERGH

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.