Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

GOYARD VINTAGE

Goyard-mønsteret er et av de mest anerkjente merkene i verden og det takket være sin lange eksistens og ikoniske mønster som fenger enhver stilsikker kvinne verden over. Nå får du en rekke produkter fra populære Goyard Vintage her hos Miinto. Goyard gjorde sin fremtreden for rundt 160 år siden, og denne koffert- og veskemakeren har siden den gang bygget opp et verdenskjent motemerke som kan ses på kjendiser verden over.

Motemerket ble grunnlagt i 1792 av Pierre-Francois Martin som "House of Martin" og har siden den gang gått i arv i generasjoner. Motemerket ble så omdøpt til "House of Goyard", og nå går merket under navnet Goyard. Luksusmerket spesialiserte seg opprinnelig på esker, kofferter og emballasje for det franske aristokratiet. Pierre-Francois Martin kom før de store koffertmakerne som kom først på 1800-tallet, og ble derfor raskt favorisert blant den franske overklassen. Han fikk tittelen offisiell leverandør for Marie-Caroline de Bourbon-Siciles, hertuginne av Berry, og fortsatte å utvikle virksomheten sin. I dag er han den bagasjeprodusenten som har holdt på i flest år, og som fortsatt er i virksomhet.

Siden 1792 har huset til Goyard vært et fyrtårn for luksus og håndverk av høy kvalitet. I århundrer har det familiedrevne merket skapt upåklagelige reiseprodukter for kresne jetsettere. Laget av slitesterkt, vanntett lerret i det typiske Goyard-mønsteret, er merkets tidløse kofferter, bagasje og ikoniske St. Louis-vesker mangeårige favoritter i luksusverdenen. Invester i overlegne skinnvarer bygget for å vare livet ut med Miintos ikoniske Goyard-utvalg nedenfor.


Goyard Vintage – et ikonisk og ettertraktet merke


Goyard har rykte som et av de mest ettertraktede merkene over hele verden og holder høy status i likhet med merker som Hermes, Chanel og Gucci. Dette takket være den familieeide filosofien om at alle produkter skal være av god kvalitet. Derfor er Goyard Vintage en tidløs kolleksjon som har vært brukt før i tiden og som er av stor verdi. Så er du en kvinne som elsker kvalitet, høymote og luksuriøse vintage-varer, er Goyard Vintage noe for deg. Legg til litt eleganse på et jobb- eller hverdagsantrekk med en veske eller lommebok med det nydelige og gjenkjennelige mønsteret fra Goyard.


Praktisk og luksuriøs reisebagasje – reis med stil


Goyards fokus på godt håndverk og materialer av høy kvalitet gjør at dette motemerket er i stand til å holde et høyt nivå hva kvalitet og prestisje angår, og derfor kan du være sikker på at du vil gjøre en god handel som garantert vil holde i mange år fremover.

I Goyard Vintage sitt utvalg av reisebagasje finner du alt fra kofferter, reisevesker og weekendbagger. Uansett om du skal på storbyferie eller på en jentetur for en helg, er bagasjekolleksjonen til Goyard Vintage det perfekte reisefølget. Leter du etter nydelig og pålitelig reisebagasje å ta med på ferie, da har du kommet til riktig sted.


Skaff deg en skatt fra dette verdenskjente merket


Utseendet til det klassiske og svært gjenkjennelige Goyard-mønsteret er bare en del av grunnen til at merket er så populært. Visuelt er det luksuriøse reisemerket kjent for sitt håndmalte Chevron-mønster, som i dag er umiddelbart gjenkjennelig blant høymotekjendiser Sleng deg på denne luksuriøse trenden og finn din nye Goyard Vintage-favoritt hos Miinto. I utvalget av Goyard Vintage finner du luksuriøse produkter som garantert vil gjøre deg fornøyd.

Hos Miinto streber vi etter å tilby et bredt utvalg av varer fra våre boutiquepartnere. Derfor finner du hos oss en rekke eksklusive og luksuriøse kvalitetsvarer som sikrer at du garantert vil finne noe som passer sin helt unike stil. Å tilby moteglade kvinner muligheten til å få tak i verdenskjente luksusvarer som ikke nødvendigvis er tilgjengelig der hvor man bor, er en drøm Konrad Kierklo og Mike Radoor, skaperne bak Miinto, har oppfylt gjennom etableringen av Miinto.


En luksusinvestering til garderoben


Lavmælt og luksuriøst – Goyard Vintage er et av de mest diskrete anerkjente merkene i verden. Men det betyr slett ikke at merket går ubemerket hen. I tillegg til kjendiser og influensere, har stilbevisste kvinner verden over kastet seg på Goyard-trenden. For det er nemlig ingenting å ikke like med vintageproduktene til Goyard. Investerer du i en veske fra Goyard fra Miintos eksklusive samling av vintagevesker, vil du utvilsomt oppleve det gode håndverket, produktenes forfengelighet og få en følelse av luksus.

Goyard symboliserer eksklusivitet og derfor vil enhver kvinne med en vintage Goyard-veske i garderoben kunne kle seg i luksus, eleganse og stil. Kombiner dine favorittplagg og antrekk med lekre vesker fra Goyard Vintage. Elsker du det klassiske mønsteret kan du gå for en Goyard Vintage Saint Louis PM tote. Ønsker du å legge litt ekstra farge til garderoben, da kan du gå for de mer fargerike modellene slik som Goyard Red Ine Artois tote eller en Ine Saint Marie Soft clutch i fargen kongeblå.


Stilfulle Goyard Vintage vesker i høy kvalitet for elegante kvinner


De fleste av Goyard Vintage veskene er laget av Goyardine, et belagt lerretsmateriale som ble introdusert av Edmond Goyard i 1892. Det bemerkelsesverdige chevronmønsteret som er utsmykket på Goyard-produktene inneholder Y-en fra familienavnet Goyard. Motemerkets produkter er kjent for sin struktur og geometriske estetiske appell, og gir en polert effekt med sitt symmetriske design og rene linjer. Stoffet på veskene er laget av slitesterke og vannavstøtende høykvalitetsmaterialer.

Selv om den ikoniske Goyard-vesken opprinnelig ble utgitt i svart, har den siden blitt tilbudt i en rekke farger. Dette betyr at fargeglade Miinto-kunder kan finne sine fargerike Goyard Vintage favoritter her hos oss. Så er du en kvinne som elsker å skille deg ut, vil du kunne gjøre det med en lekker Goyard Vintage-veske i en frisk farge.


Tidløst design


Goyard Vintage-veskene og produktene er skapt med en prioritering for konsistens og tidløshet. Dette betyr at motemerket ikke kommer ut med nye design hvert år. Dette motemerket er opptatt av å holde seg til det kjente og klassiske, og derfor tar motemerket avstand fra stadig endring. Til gjengjeld får du tidløse klassikere som kan brukes sesong etter sesong, år etter år. I kolleksjonen finner du alt fra hverdagsnødvendigheter slik som tote-vesker, crossbody-vesker, lommebøker og kortholdere, til alt det essensielle for en fullkommen reise i form av kofferter og reisebagger – så kast deg på Goyard-trenden og skaff deg de essensielle vintageproduktene fra dette designermerket. Uansett om du er ute etter et Goyard Vintage-produkt som produseres regelmessig eller et sjeldent, spesiallaget samleobjekt, kan du finne dette i vårt rike utvalg av lekre Goyard Vintage produkter.

Fjern alle filter

Goyard Vintage

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.