Vinn en eksklusiv vintageveske hver dag mellom 21. og 27. okt | Meld deg på her
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Gustav (71)

Gustav er et relativt nytt dansk motemerke som ble stiftet i 2009. Allerede nå har det danske merket oppnådd stor suksess med sine flotte kolleksjoner. I rekordfart har kundekretsen vokst seg stor og stabil, og nå kan du bli del av denne kundekretsen her hos Miinto. Vi garanterer at du her kan finne noe blant det gode utvalget av dameklær som passer helt perfekt til deg.

Gustavs store suksess skyldes spesielt merkets store evne til å fremstille lekre dameklær målrettet mote- og kvalitetsbevisste kvinner med sans og forkjærlighet for sofistikert design, feminine silhuetter og myke nyanser. Kjoler og andre dameklær fra Gustav byr på mote med en eksepsjonell passform, i tillegg til en fantastisk feminin stil. Merket er alltid aktuelt, og klarer å treffe blink med kolleksjonene sine år etter år.

Sofistikert mote

Dameklær fra Gustav har et eksklusivt og feminint uttrykk, og passer perfekt til hverdagen på jobben i tillegg til de litt mer spesielle anledningene. Merket byr på luksuriøse materialer i form av delikate blonder, skinn, pels og ull, og designer dameklær med flatterende passformer som fremhever de aller beste trekkene dine. Dameklær fra Gustav er en uunnværlig nødvendighet for den stilbevisste og kresne kvinnen som forlanger kvalitet fra øverste hylle, luksus og håndlagde detaljer.

Minimalistiske kjoler med en snert av luksus

Det danske merket er populært hos alt fra danske og internasjonale motebloggere til modeller og skuespillere, noe vi her hos Miinto virkelig skjønner hvorfor. Gustav har bevart de nordiske røttene sine, men har samtidig sørget for å tilføre det minimalistiske uttrykket en snert av luksus. Nettopp dette vil garantert ta stilen din opp til neste nivå. De er mest kjent for sine lekre kjoler i mange forskjellige og lekre design, som for eksempel maxikjoler. De kan kombineres på ufattelig mange måter, og de lekre materialene og flotte trykkene gjør at man alltid ser moteriktig og stilig ut. Det er samtidig verd å merke seg at Gustav ikke bare lager flotte kjoler, men også bukser, vesker, gensere og skjørt, for å nevne noe av utvalget de står for. Selv om det de lager er lett gjenkjennelig og karakteristisk, så kan alt kombineres slik at det passer til både hverdag og fest.

Kjøp kjoler og andre dameklær fra Gustav hos Miinto

Høres det fristende ut med dansk design i verdensklasse, håndlagde detaljer og feminine snitt? Hvis det gjør det, så bør du ikke la sjansen gå fra deg til å ta en nærmere kikk på hva det danske merket Gustav kan tilby her på siden.

Merket beskriver designene sine som smykker for kvinnen som drømmer om å skinne. Det er en treffende og god beskrivelse vi liker veldig godt. Her får du nemlig dameklær fra et motemerke som har fokus på materialer, detaljer og passform. Hvert eneste år lanserer de uunnværlige plagg man enkelt kan bygge opp garderoben sin rundt, og som er med på å gi ens stil både personlighet og det lille ekstra. Hvis du ikke kjenner det danske merket, så er Gustav et merke du virkelig bør ta en nærmere titt på. Dameklær kommer i mange forskjellige former og varianter, men Gustav ligger i den enden hvor klærne er superflott designet i best mulig kvalitet.POPULÆRE KATEGORIER TIL DAME:

Kjoler

Kåper

Skjørt

Støvletter

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

71 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.