Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Haust Collection (346)

Haust Collection er en norsk merkevare som ble etablert av Janne og Kristoffer Haust i 1999. Hovedkontoret ligger i deres hjemby Drammen, som er 50 km utenfor Oslo.
Haust Collection selges i over 200 butikker i Norge, Sverige og Danmark. Designerteamet i Norway Fashion Group AS kreerer tilsammen seks kolleksjoner i året for merkevaren Haust Collection. Tre kolleksjoner for vår/sommer og tre for høst/vinter.

Haust Collection består av komplette kolleksjoner innen mote for kvinner. Kolleksjonene har alltid et bredt spekter av yttertøy. De ulike kolleksjon består av ca 70-100 ulike modeller, hvor mange av modellene kommer i flere farger. Fra reiser rundt omkring i verden henter designteamet inspirasjon til å skape spennende og trendy kolleksjoner som passer til det skandinaviske markedet. I tillegg besøker de de fleste internasjonale motemessene.

Merkevaren Haust Collection retter seg mot den motebevisste og trendy forbrukeren. Vi satser på produkter og stoffer av høy kvalitet. Detaljer og komfort står i fokus når kolleksjonene lages. Kolleksjonene har i mange år vært kjent for hverdagsluksus. Haust Collection har gjennom sine seks kolleksjoner pr. år lagt grunnlaget for at butikkene og forbrukeren får nyheter hver uke. Haust Collection satser på å bli en International anerkjent merkevare og etablere seg globalt.
Se våre kolleksjoner på www.haustcollection.com 

Hilsen Designteamet til Haust.
True Norwegian design.

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

346 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.