Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

HAUST COLLECTION

Leter du etter en omslagskjole, bukse, bluse, skjørt eller andre fantastiske dameklær i elegant skandinavisk design, så er Haust Collection noe for deg. Det norske merket designer og produserer dameklær til den skandinaviske kvinnen, og har spesialisert seg i feminine kreasjoner av eksklusive kvaliteter.

Vi er alltid glade for å kunne presentere norske klesmerker her hos Miinto, men Haust Collection er sånn sett ikke et nytt merke. De kan faktisk spores tilbake til 1999 da Janne og Kristoffer Haust bestemte seg for å skape sitt eget kleseventyr. Resultatet kan du se her på siden hvor vi har samlet et godt utvalg av fantastiske kreasjoner fra dette norske merket.


Reisen til Portugal


På slutten av nittitallet dro paret på en ferietur til Portugal for å besøke en god venn. På dette tidspunktet eide de en liten moteforretning i Drammen hvor de også selv arbeidet. De var lei av kjedelige dameklær og yttertøy som dominerte det norske markedet. De forklarte dette til den portugisiske vennen, som derfor tok de med på besøk til en tekstilfabrikk som laget yttertøy. Paret ble umiddelbart inspirert av alle de forskjellige fargene og de fantastiske og eksklusive kvalitetene de kunne tilby. Det var bare ett problem. Passformen på de klærne som blir produsert i Portugal passet ikke til skandinaviske kvinner, og derfor innså Janne at hun nå hadde mulighet til å skape sine egne plagg av gode materialer, slik at det hele fikk riktig passform, og dette var en mulighet hun ikke ville la gå fra seg.


Et merke i konstant utvikling


Dette besøket fant sted i 1999, og året etter presenterte paret en komplett kolleksjon av dameklær med fokus på yttertøy. Janne ble designeren mens Kristoffer tok seg av alt det administrative. Det var egentlig ingen som hadde noen relevant utdannelse, så det hele handlet egentlig om å lære faget underveis.

Det var hardt og tøft, men hvem elsker vel ikke en utfordring? De kalte merket Haust, og populariteten lot ikke vente på seg. Ettersom etterspørselen ble større og større, og kolleksjonene bredere og bredere, var det på tide å ansette flere mennesker som kunne blir en del av det norske eventyret. I dag er det ingen tvil om at Haust Collection består av en ytterst kompetent gruppe talentfulle mennesker, en gruppe de selv ynder å kalle for Haust-familien.


Moteriktige dameklær til skandinaviske kvinner


Haust Collection har hele tiden hatt fokuset på skandinaviske kvinnr, og det er disse kvinnene de designer dameklær til. Nettopp derfor har klærne en blanding av det minimalistiske skandinaviske og det eteriske og feminine – men du finner også dameklær i sprudlende farger og moderne og modige trykk. Janne og Kristoffer reiser hele tiden rundt omkring i verden for å ta vare på og vedlikeholde det gode forholdet de har til produsentene sine, og ikke minst for å følge med på de siste motetrendene. Du kan derfor alltid være sikker på at du får moteriktige dameklær i og av stoff i fantastisk kvalitet. Ta meget gjerne en nærmere kikk på det gode utvalget her på siden, og finn noe som passer helt perfekt til deg.

Fjern alle filter

Haust Collection

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.