Gratis frakt over 499,- | Kjøp fra lokale klesbutikker
Kjøp fra lokale klesbutikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Havaianas (12)

Det første paret av Havaianas kom til verden allerede i 1962.

Zori, som er en typisk japansk sandal med stoff remmer og risstrå såler skapte ideen for teksturen i Havaianas sålen, som har et gjenkjennelig ris-mønster. Veien videre gikk raskt, og nå finner man Havaianas i mer enn 60 land. Via TV reklamer, magasiner osv. ble de fargerike produktene annonsert, og har blitt et "must-have" for de fleste.

Havaianas er en moderne, sprek og magisk merkevare, som stadig kommer med nye modeller, farger og trykk. I World Cup i 98 ble det også laget en egen modell som bar et brasiliansk flagg, og i 2008 ble det laget en "spesial edition" med 18 karat gull og diamanter. Dette var i samarbeid med H.Stern, og viste Havaianas fra sin glamorøse side.

Folk flest kjenner igjen Havaianas med sine flotte fargeeksplosjoner, og sandalene kan skaffes til baby, mor og bestemor. Ikke rart Havaianas har vokst seg til å bli en stor anerkjent internasjonal merkevare, nå også med muligheten til å skreddersy sine egne modeller!

Mange bruker mye penger på flere par sandaler hvert år fordi de ikke holder seg fine over lengre tid. Havaianas varer mange sesonger, mister ikke formen og holder føttene fargerike og freshe til alle anledninger!

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

12 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker

Gratis retur

Alltid 14 dager angrerett

+80.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.