Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Havaianas

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

HAVAIANAS

Du kule og behagelige skoene, kjippkjappene, eller flipflops om du vil, finnes i mange forskjellige og flotte farger. Havaianas er blant det mest solgte fottøyet i hele verden, og kjippkjappene lyser opp enhver strand. De er simpelthen nærmest uunnværlige i de varme sommermånedene.

De aller første Havaianas så dagens lys i 1962 i Brasil. Ideen til de brasilianske skoene kom fra den japanske skoen Zori. Det er en sandal med stoffseler og rishalmsåler, noe designerne bak de første Havaianas tok med seg i utformingen av kjippkjappene. Alle sandalene fra det brasilianske merket har nemlig et rismønster på sålen den dag i dag.


En original bestselger


Sandalene var populære allerede fra aller første dag, og har nå blitt et fast innslag i de fleste sommergarderobene. Det var spesielt på 90-tallet populariteten tok helt av, og den store fremgangen gjorde at Havaianas i dag selges i mer enn 60 land. Husk endelig å se opp for kopier og etterligninger, for dessverre er det slik at populære varer ofte blir kopiert og forsøkt solgt som den ekte varen. Her hos Miinto kan du selvfølgelig være sikker på at det du handler er ekte vare.


Avslappet stil


I starten ble det bare produsert Havaianas flipflops, men merket har heldigvis fulgt med i tiden og har konstant utviklet seg. I dag kan man få både sandaler, boots og sko til både menn og kvinner, jenter og gutter. De populære, fargerike kjippkjappene er symbolet på sol og sommer, og er et selvfølgelig valg når man skal ned på stranda. På grunn av den behagelige utformingen brukes de også som helt alminnelig fottøy. Når man har på seg et par Havaianas, så er uttrykket avslappet og tilbakelent – så hopp i et par shorts eller en sommerkjole og nyt livet. De mange forskjellige fargene og detaljene gjør at du kan finne det helt riktige paret for deg, og hvis det blir en litt kjølig sommer, så er Havaianas sneakers et opplagt valg.


Materialene


De aller mest populære produktene fra det brasilianske merket er selvfølgelig kjippkjappene. De er alle laget i syntetiske materialer, med gummi som både yttermateriale og såle. Passformen er normal, sandalen er myk og behagelig å gå med. Dessuten har de en god holdbarhet. De fleste av oss har et par Havaianas som vi har brukt sommer etter sommer. Sandalene er også enkle å passe på og pleie, og skal rett og slett bare vaskes med litt vann. Prisen er dessuten langt fra avskrekkende. Til tross for den gode kvaliteten, er prisene nemlig veldig fornuftige, og det gjør at det er fullt mulig ikke bare å få seg ett par Havaianas, men faktisk flere. Det finnes jo tross alt så mange forskjellige modeller med ulike fargekombinasjoner. Resten av antrekket ditt kan også få et helt annet uttrykk, bare ved å skifte ut et par Havaianas med et par i noen andre farger.

Fjern alle filter

Havaianas

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.