Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

HAY

Det danske selskapet HAY ble grunnlagt i 2002 av Rolf og Mette Hay. Og allerede året etter lanserte merket deres første møbelkolleksjon på den internasjonale møbelmessen IMM i Køln. Det ble en stor suksess, og i dag er møbler og accessories til hjemmet fra HAY noe de aller fleste gjerne vil innrede hjemmet sitt med. Og her hos Miinto finner du et stort og bredt utvalg av blant annet møbler, lamper og andre accessories til hjemmet.


Bæredyktig og innovativt


HAY skaper bæredyktige, moderne og innovative møbler og accessories til hjemmet. En del av det bæredyktige møbeldesignet ligger i selve produksjonsprosessen og i valget av materialer. De utnytter alle de moderne produksjonsprosessene og vil være med til å få mer innovasjon inn i bransjen, siden bæredyktig utvikling kun kan etableres ved å lære om nye teknologier og materialer. Det danske merket mener at moderne design skal utspringe fra en god idé, innovativ teknologi og gjerne i kombinasjon med en glad og ukomplisert estetikk.


Fargerike møbler og tilbehør


HAY er nok spesielt kjent for de fargerike sengeteppene, håndklærne og sengetøyet. Dette er bestselgere og absolutte nødvendigheter som accessories til hjemmet. Dessuten er det danske merket også fantastisk når det gjelder design av møbler. Og det er mange som har falt pladask for de mange forskjellige sofabordene som passer inn overalt i huset. Men det er også mange som har tatt de flotte putene til seg. De er lett gjenkjennelige og kommer i mange forskjellige og spennende farger. For det er nettopp farger HAY er kjent for å bruke. Og du kan innrede hele hjemmet ditt med design fra HAY, fordi lager mange forskjellige flotte møbel serier som vil passe perfekt inn i de aller fleste norske hjem. Det gjelder alt fra sofaer, spisebord, hyllesystemer, nattbord, sofabord, skrivebord, i tillegg til puter, lamper og mye mer.


Accessories til hjemmet


2005 startet HAY en accessorieslinje med utvalgte produkter funnet forskjellige steder i verden. Alle produktene hadde en original historie, og passet til både den moderne arbeidsdagen og hverdagen. Denne linjen har medført at det danske merket har designet flere og flere lekre accessories til hjemmet, og kan i dag presentere et stort og bredt sortiment. Her finner du alt fra håndklær, kluter og sengetøy til glass, vaser, lamper, lysestaker, puter og andre finurlige ting. Og de har ofte lekt med sterke farger og kvaliteten og design er alltid helt på topp.


Funksjonelt design i høy kvalitet


Putene og teppene fra HAY kan være med til å piffe opp ethvert hjem og tilføre et mer fargerikt uttrykk. Putene er designet slik at de har en knapp på hver side i to forskjellige farger. Dette gjør at guttene blant annet kan mikses i mange forskjellige farger uten at det blir rotete siden fargen på knappen kan være den fargen som skaper den røde tråden blant den store blandingen av puter. HAY skaper moderne og funksjonelt design med kant hjemmene våres, og det er nettopp derfor vi er så mange som elsker dette merket. Kvaliteten er alltid i høysetet og designet er moderne sesong etter sesong. Det er et merke de fleste etterhvert kjenner godt, og som de også har fått et forhold til der hjemme. Og her hos Miinto finner du et godt og bredt utvalg av fantastiske design fra HAY.

Fjern alle filter

Hay

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.