Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands Hay

Hay (3)

Det danske selskapet HAY ble grunnlagt i 2002 av Rolf og Mette Hay. Og allerede året etter lanserte merket deres første møbelkolleksjon på den internasjonale møbelmessen IMM i Køln. Det ble en stor suksess, og i dag er møbler og accessories til hjemmet fra HAY noe de aller fleste gjerne vil innrede hjemmet sitt med. Og her hos Miinto finner du et stort og bredt utvalg av blant annet møbler, lamper og andre accessories til hjemmet.

Bæredyktig og innovativt

HAY skaper bæredyktige, moderne og innovative møbler og accessories til hjemmet. En del av det bæredyktige møbeldesignet ligger i selve produksjonsprosessen og i valget av materialer. De utnytter alle de moderne produksjonsprosessene og vil være med til å få mer innovasjon inn i bransjen, siden bæredyktig utvikling kun kan etableres ved å lære om nye teknologier og materialer. Det danske merket mener at moderne design skal utspringe fra en god idé, innovativ teknologi og gjerne i kombinasjon med en glad og ukomplisert estetikk.

Fargerike møbler og tilbehør

HAY er nok spesielt kjent for de fargerike sengeteppene, håndklærne og sengetøyet. Dette er bestselgere og absolutte nødvendigheter som accessories til hjemmet. Dessuten er det danske merket også fantastisk når det gjelder design av møbler. Og det er mange som har falt pladask for de mange forskjellige sofabordene som passer inn overalt i huset. Men det er også mange som har tatt de flotte putene til seg. De er lett gjenkjennelige og kommer i mange forskjellige og spennende farger. For det er nettopp farger HAY er kjent for å bruke. Og du kan innrede hele hjemmet ditt med design fra HAY, fordi lager mange forskjellige flotte møbel serier som vil passe perfekt inn i de aller fleste norske hjem. Det gjelder alt fra sofaer, spisebord, hyllesystemer, nattbord, sofabord, skrivebord, i tillegg til puter, lamper og mye mer.

Accessories til hjemmet

2005 startet HAY en accessorieslinje med utvalgte produkter funnet forskjellige steder i verden. Alle produktene hadde en original historie, og passet til både den moderne arbeidsdagen og hverdagen. Denne linjen har medført at det danske merket har designet flere og flere lekre accessories til hjemmet, og kan i dag presentere et stort og bredt sortiment. Her finner du alt fra håndklær, kluter og sengetøy til glass, vaser, lamper, lysestaker, puter og andre finurlige ting. Og de har ofte lekt med sterke farger og kvaliteten og design er alltid helt på topp.

Funksjonelt design i høy kvalitet

Putene og teppene fra HAY kan være med til å piffe opp ethvert hjem og tilføre et mer fargerikt uttrykk. Putene er designet slik at de har en knapp på hver side i to forskjellige farger. Dette gjør at guttene blant annet kan mikses i mange forskjellige farger uten at det blir rotete siden fargen på knappen kan være den fargen som skaper den røde tråden blant den store blandingen av puter. HAY skaper moderne og funksjonelt design med kant hjemmene våres, og det er nettopp derfor vi er så mange som elsker dette merket. Kvaliteten er alltid i høysetet og designet er moderne sesong etter sesong. Det er et merke de fleste etterhvert kjenner godt, og som de også har fått et forhold til der hjemme. Og her hos Miinto finner du et godt og bredt utvalg av fantastiske design fra HAY.MER TIL HJEMMET:

Interiørartikler

Lamper

Morgenkåper

Puter & putetrekk

Vaser, blomsterpotter & pidestaller

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

3 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.