Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

HERON PRESTON

Heron Preston er designeren som løfter betegnelsen av gatemote til et nytt nivå. Personen bak det nymoderne merket kan skryte på seg en CV som både kunster, innholdsprodusent, kreativ direktør og DJ. Det er derfor ikke rart at hans klær er et godt stykke gjennomført design av gatemote – eller «streetwear» – med referanser til et ektefølt byliv. Vi hos Miinto har samlet det aller beste fra Heron Prestons kolleksjoner, og sørger for at du lett kan finne frem til gatestilen du drømmer om. Det er vanskelig å ikke la seg inspirere og bli imponert av designerens innovative stiluttrykk.

Heron Presont x Nike & Kanye

Multitalentet, som egentlig er født i trendbyen San Fransisco, startet i utgangspunktet med å dokumentere og blogge om bybildet og undergrunnsscenen i New York. Herfra ble veien til stillingen som digital produsent for Nike og art director for Kanye West kort. Med verdens største motehus og artist i ryggen, er det klart at Heron Preston nå har blitt en av vår tids kuleste klesdesignere og kunstnere, inspirert av verdens største metropoler for mennesker, trender næringsliv og mote.

I Prestons univers er det virkelig lov å utfolde kreativiteten. Designeren utfordrer en tidligere idé om at mote er nødt til å være eksklusiv for å ta seg godt ut. I en nymoderne og likestilt verden behøver ikke alt lenger være glitter og glamour, og du trenger ikke stryke finskjorten bare fordi du skal ut og spise. Her stiller Heron Preston sterkt, og serverer oss et lekent og urbant uttrykk selv verdens største motehus kan se seg grønne på.

Heron preston revolusjonerer samtiden

Hos Preston er utgangspuntket den typiske streetwear-stilen som de fleste av oss til en viss grad har forsøkt å adoptere. Alle hans kolleksjoner består blant annet av ekstra store hettegensere og T-skjorter, denimjakker, militærmønster, slippers, bomber-jakker og sneakers. Du finner plagg med grafiske bilder og trykk, friske detaljer i limegrønt og oransje, store lommer og praktisk tilbehør. Når du er på utkikk etter den etterlengtede gatestilen, er det hos Heron Preston vanskelig å tråkke feil.

Det som derimot skiller den ferske designeren fra andre merker, er hans fortolkning av gatemiljøet. Hos Heron Preston møtes to vidt forskjellige verdener i et friskt og revolusjonerende uttrykk – verdener man i utgangspunktet aldri skulle tro kunne leve sammen i harmoni. Designeren har overraskende nok introdusert blant annet bygg- og servicebransjen til motebransjen. I plaggene hans kan man nemlig finne hint til verktøybelter, designet i signaloransje og grå, T-skjorter med CAT-print, cargobukser og vester med gigantiske lommer.

Her hos oss vil du finne det mest aktuelle designermerket som sørger for at garderoben din følger med i samtiden. La deg bli inspirert til din neste bytur, iført en lakserosa T-skjorte med grafisk print, bukser med en stor merkelogo i oransje og et par hvite sneakers. Gå sommeren i møte med en shorts med fugler, svarte slippers og en praktisk rumpetaske. Eller kle deg som securitasvakten på kjøpesenteret i en knallrød bomber-jakke og militærboots. Her hos oss kan du være med på å bane vei for en ny type mote.

Fjern alle filter

Heron Preston

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.