Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

HOGAN

Er du på leting etter de perfekte joggeskoene? Kanskje du ønsker et par sko til hverdagen som er behagelige og funksjonelle? Eller er det en veske du leter etter? Da er produkter fra det italienske merket Hogan noe for deg. Siden 1985 har dette merket forent luksus, ektehet og en sportslig stil. De lager innovative og stilfulle sko til menn og kvinner, samt vesker og annet tilbehør. Utforsk vårt store utvalg av sko og tilbehør fra Hogan her på siden og finn dine favoritter. Hvilke velger du?


Hos Hogan er stil, innovasjon og funksjonalitet essensielt


Da dette merket ble lansert i 1985, var det noe helt nytt. De forente det urbane, luksuriøse og sportslige i én joggesko. Joggeskoene ble derfor ansett som en luksusvare. På 1990-tallet fikk merket stor suksess med modellen «Interactive». Disse joggeskoene ble laget med bokstaven «H» som i dag er blitt en signatur for merket. Hvis du drømmer om noen komfortable, stilbevisste og innovative joggesko, så er dette skoene for deg. Hos Miinto har vi mange forskjellige sko fra Hogan, alt etter hva du liker og er på utkikk etter.

Hvis du faller for enkle, komfortable og tidløse løsninger, kan du med fordel gå for et par Hogan-joggesko i farger som beige, grå eller svart. Bruk disse joggeskoene når du skal gå en lang ettermiddagstur. Du kan også gå for et par hvite skinnsneakers som du kan bruke i hverdagen på jobb. Kombiner disse skoene med et par jeans og en kul arbeidsveske. Da er du klar for en stilfull dag på jobb, hvor funksjonalitet og komfort også er til stede. Du kan også bruke skoene når du skal pynte deg. Kombiner for eksempel et par rosa joggesko med et midiskinnskjørt og en trenchcoat.


Stort utvalg av sko og tilbehør til menn og kvinner fra Hogan


Her på siden kan du kjøpe sneakers, joggesko, sandaler, boots og vesker fra Hogan. Du kan derfor finne noe som passer til ditt behov. Kanskje du drømmer om en mer feminin og elegant joggesko? Da kan du med fordel gå for en pudderrosa joggesko. Denne modellen passer perfekt til deg som har en travel hverdag og som er mye på farta. Det fantastiske med produktene fra Hogan, er at de lages i mange forskjellige stiler. Du kan finne et par joggesko som er enkle og tidløse, samtidig som du kan finne et per som er unike og trendy. Tradisjon og innovasjon går derfor side om side.

Disse skoene og veskene er for deg som er opptatt av å være moderne, uten å være blind for historien og tradisjonen. Selv om merket hele tiden lanserer nye kolleksjoner og nye stiler, er de opptatt av å bevare den italienske kulturen og tradisjonen for bra håndverk. Kjøp dine neste joggesko fra Hogan her hos Miinto og få deg et par som du vil elske. Vi hos Miinto ønsker at du skal bli glad for dine kjøp. Vi har alltid gratis frakt på kjøp av varer over 499 kr og fri retur på varer innenfor 14 dager.

Fjern alle filter

Hogan

Side 1 Av 23