Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Holzweiler

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

HOLZWEILER

Norske Holzweiler ble lansert av de to søsknene Andreas og Susanne Holzweiler i 2012, som startet sin reise allerede tilbake i 2007. Den gang med selskapet Holzweiler Agency, som de dro på klesagenturer med for å selge andres merkeklær. Etter hvert som interessen for dette falt, laget og solgte de sitt eget produkt: Skjerf på rull. Dette ble en stor suksess. Den første kolleksjonen deres var en samling av luksuriøse skjerf i kasjmir, silke og ullblandinger. Det var denne kolleksjonen bestående av skjerf med ulike variasjoner av trykk og farger som gjorde Holzweiler til det populære merket det er i dag.

Da Holzweiler lanserte den første kolleksjonen ble det en øyeblikkelig suksess på det norske markedet. Konseptet bak merket, som har en kleshenger som logo, var å skape noe som kunne speile den skjønnheten vi møter i hverdagen vår og kombinere det med bæredyktighet og god kvalitet. Fokuset lå i bruken av naturlige materialer og stoff som kasjmir, silke og ullblandinger, noe de gjør fortsatt den dag i dag. Her hos Miinto har vi et godt utvalg av fantastiske design fra dette norske merket, og vi er sikre på at du finner noe som passer helt perfekt til deg og din stil.


Allsidig kolleksjon


Maria Skappel Holzweiler (datter av Dorthe Skappel og gift med Andreas Holzweiler), ble i 2012 partner i selskapet. Her kommer designutdannelsen ved Kunsthøgskolen i Oslo godt med. Sammen med Skappel ønsket Holzweiler å utvide utvalget sitt og lage litt mer enn ”bare” skjerf. På høstparten av 2013 startet så den spennende planleggingen mot den første kleskolleksjonen fra Holzweilers, og de etablerte etterfølgende, i 2014, Holzweiler Items, hvor den ”kreative lederrollen” gikk til Skappel.

I juli 2014 lanserte de deres egen kleskolleksjon, som gjorde at det norske merket nådde ut til et større publikum, og i dag kan man se folk fra alle mulige samfunnslag og med forskjellige stiler gå rundt med klær fra Holzweiler. Prøv for eksempel en genser. Du finner de i flere forskjellige modeller, størrelser og stiler, og flere av modellene har den nærmest ikoniske logoen synlig på brystet. Selvfølgelig kan du velge noe annet enn en genser eller hettegenser fra kolleksjonen deres, for du finner også fantastiske design av blant annet T-skjorter og skjørt her hos oss, og alle design kan beskrives som en slags tøff og trendy gatestil som passer til både menn og kvinner.


Hverdagens helter


Holzweiler er et familiefirma, og de jobber hardt for å være et merke som står for seg selv og skiller seg ut i mengden. Noe de gjør allerede, for søskenparet har evnen til å skape og utvikle merket deres sammen med det kreative teamet, som Skappel er en del av, for å oppnå visjonen sin, samtidig som de allerede har en sterk identitet. Årsaken til at logoen deres er en kleshenger «Hang On», er at det finnes mange forskjellige typer kleshengere med forskjellige farger, former og materialer, men essensen er en perfekt kombinasjon av design og funksjon – et diskret symbol som avspeiler identiteten deres, i tillegg til misjonen og de fremtidige ambisjonene.


Progressivitet og kvalitet


Når du kjøper en genser, et skjørt, skjerf eller noe helt annet fra Holzweiler, så er design, mønster og farger et resultat av et samarbeid med forskjellige kunstnere både internasjonalt og nasjonalt. Denne tilgangen til design og kjerneverdiene har ført til at det norske merket har blitt anerkjent og populært i Skandinavia og flere andre steder i utlandet. Man kan ofte se moteikoner, bloggere og kjendiser som for eksempel Gigi Hadid gå med klær fra Holzweiler. En av årsakene til at merket er så populært, er at de legger stor vekt på utsøkte kvaliteter og materialer – i tillegg til at de skaper basisvarer og en blanding av progressive ideer med klassiske idealer. Det er med andre ord et kvalitetsbevisst norsk merke vi har med å gjøre, og her på siden kan du selv ta en nærmere kikk på de fantastiske designene.


Unike skotøy fra Holzweiler


Holzweiler byr på unike skotøy i form av sandaler, boots, slippers og støvler. De har i samarbeid med Viking laget noen fantastisk fine støvler, som bare er en nødvendighet til regntunge dager. Disse fås i milde, fine farger, og i to ulike høyder. De er 100 prosent vanntette, og i kjent Holzweiler-stil, produsert i vegansk materiale.

For litt varmere dager får du stilige sandaler og slippers. Sandalene er laget med den velkjente signatursålen som gjør at føttene dine er komfortable hele dagen, samtidig som du ser moteriktig ut. Med de deilige slip-in-tøflene vil du føle deg fin selv på en lat dag hjemme i pysjen.


Unn deg en lekker veske


Unn deg selv en lekker Zippo-totebag fra Holzweiler, og du får en allsidig, stilig og romslig veske du kan bruke til det meste. En praktisk og romslig hverdagsveske, du vil få stor glede av når du er ute og handler eller for en dag på stranden. Denne vesken er laget av bomull, og gir deg en sterk, behagelig og slitesterk veske som vil vare i mange år.


Tilbehør du ikke vil leve uten


Hvem elsker ikke tilbehør? Tilbehøret som gir antrekket det lille ekstra, og som setter prikken over i-en for en fullstendig stil. Her har vi gode nyheter, for Holzweiler tilbyr et stort utvalg av stilig tilbehør. Du får solbriller, luer, caps, og bøttehatter i fantastiske design.

Bøttehatten meldte sin ankomst igjen, etter å ha vært ute av moteverdenen en periode, for en liten stund siden. Den fås i ulike størrelser, deilige farger og kule detaljer. Det samme gjelder også for skyggeluene og luene fra dette merket. Luene er myke og deilige, og er laget av materialer som vil holde deg varm om vinteren.

Som du sikkert skjønner, så tilbyr Holzweiler et solid utvalg av moteriktige klær, sko, vesker og tilbehør til damer med god smak. Her er det bare å nyte jakten på ditt nye kvalitetsplagg.

Fjern alle filter

Holzweiler

Side 1 Av 11

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.