Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

IBEN

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

IBEN

IBEN er merket for deg som vil kle deg uanstrengt og kult på samme tid. IBEN er et norsk merke som ble grunnlagt i 2014, og merket representerer alle sterke og moderne kvinner. Med fokus på verdier som lidenskap, frihet og uavhengighet, tilbyr IBEN klær som passer den moderne kvinnen perfekt.

Klærne er ikke bare stilige, med rene snitt og androgyne uttrykk, men med materialer i høy kvalitet er klær fra IBEN også utrolig komfortable å ha på. Dette er merket for kvinnen som ikke bryr seg om de ”reglene” som er satt for hva mote er og bør være, men som kler seg akkurat som hun føler for. Som grunnlegger Anh-Marthe Storheil sier: ""IBEN er sterk, ambisiøs, sosial og leken. Hun representerer en person som lett fascinerer og inspirerer deg.”


Kvalitet i fokus


Når du kjøper klær fra IBEN kan du være helt sikker på at plaggene er av utrolig høy kvalitet. Her er det ikke snakk om å fire på kravene, for alle kvinner som kler seg i plagg fra IBEN skal være trygge på at klærne ikke bare sitter pent og ser stilige ut, men at de også kan bæres en hel dag uten å bli ubehagelige. Ved å kun benytte seg av de beste materialene, sikrer IBEN at alle klærne de leverer til kundene lever opp til den høye standarden de har satt. Dette gjelder uansett hva du kjøper fra dette merket, det være seg en kjole, en genser, et skjørt, en topp eller noe helt annet. Alt er av solid kvalitet, og kan brukes igjen og igjen, i flere år fremover.


Rent og stilfullt


Før var det nærmest et krav om at kvinner skulle kle seg feminint. Før i tiden var det korsett, strømper og kyser som gjaldt, og selv om det i nyere tid var mer i retning av kjoler, skjørt og ikke minst høye hæler, var det gjennomgående fokuset likevel på at kvinnene skulle kle seg i klær som fremhevet deres feminine sider. Nå til dags er det dog helt andre idealer som gjør seg gjeldende. Med feminismens inntog på 70-tallet settes det større og større pris på kvinner med store stemmer og tydelige meninger, som også har styrken og motet til å holde fast i og uttrykke disse.

I forbindelse med kvinnefrigjøringen var det flere som brant bh-ene sine og kastet kjolene, og i stedet ikledde seg klær som typisk var blitt sett på som mer maskuline, for eksempel bukser og skjorter. Det er selvfølgelig ikke noe galt i å kle seg i en kjole hvis man vil det, og det er unektelig et plagg som kler de fleste og som passer utmerket til en rekke anledninger.

Likevel har det blitt plass til en mer androgyn stil i vårt århundre. Dette er noe de fleste moderne kvinner setter pris på og føler seg komfortable med. Siden IBEN er et merke som alltid lytter til sine kunder, gjenspeiles denne moderne, mer kjønnsnøytrale trenden også i plaggene fra dette merket. Snittene til de fleste av plaggene er rene og stilfulle, og uttrykket er enkelt og androgynt – akkurat slik den moderne kvinnen helst vil ha det.

Fjern alle filter

IBEN

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.