Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

ICHI

Ichi er et dansk motemerke som lager dameklær, og har eksistert siden 1999. målsetningen er å kunne tilby moteklær av høy kvalitet til en rimelig pris. Det vil således øke tilgjengeligheten av klær fra dette merket for de fleste, men samtidig er klærne utrolig lekre. Her får du virkelig noe for pengene.

Med dameklær fra Ichi kan du fylle opp garderoben med flotte klær som avspeiler de aktuelle trendene i tiden. Hva mangler du for tiden? Det finner du helt sikkert i sortimentet fra dette supre danske merket. Her finner du nemlig alt fra kjoler og skjørt til bukser, bluser, skjorter og t-skjorter. Du har derfor store muligheter for å kunne kle deg lekkert på når du handler klær fra Ichis utvalg.


Kombinér på mange måter


Ichi har klær til enhver anledning. Dermed er det slutt med kleskriser i både hverdagen og mer spesielle anledninger. Man slipper så å stå i timevis foran speilet for å prøve forskjellige sett før en finner det som virker helt riktig å ha på når festen eller kontoret kaller. Med Ichi er det enkelt å kle seg, og man har alltid massevis av forskjellige stiler og plagg å velge mellom fra kolleksjonen deres. Kombiner de forskjellige elementene fra det danske merket med hverandre, eller bland det på kryss og tvers med plagg fra andre merker. På den måten kan du skape akkurat den garderoben du går og drømmer om.


Dameklær til enhver anledning


Det er ikke mange danske merker som forhandles i mer enn 20 forskjellige land. Ichi stiller så i en særklasse med sin utbredelse. Merket forhandles i dag i mer enn 1500 forskjellige butikker, og det blir hele tiden flere. Med andre ord vokser det danske merket støtt og stadig, noe det er flere årsaker til. Prisen på klærne er for det første veldig god. Så hvis du er en av de som gjerne vil skifte ut store deler av garderoben din, så har du gode muligheter til å gjøre det med dameklær fra Ichi. Det aller meste av klærne fra dette merket kan brukes til både hverdag og fest. Spesielt hvis du vet hvordan du kan pynte antrekket opp og ned med forskjellig tilbehør og flotte sko. På den måten er det nærmest ingen plagg som ikke kan brukes til litt av alt.


Et merke med fornyet energi


Ichi er et godt eksempel på et motemerke som har fått ny energi og vind i seilene. Merket har lenge vært populært, men har i en periode stått litt på sidelinjen mens nye og friske aktører har entret motescenen. Tidene endrer seg og det som var er nå fortid! Ichi har funnet ny energi og skapt et nærmest helt nytt merke ved å endre stilen sin. I løpet av ganske kort tid har de gått fra å være et merke som først og fremst henvendte seg til de unge med fargerike og ungdommelige trykk, til i dag å henvende seg til det mer modne publikummet. Med sin nye energi har de ikke mistet interessen fra den yngre målgruppen, men derimot også vunnet interessen fra litt mer modne kvinner. På den måten er de i dag populære hos alle aldersgrupper og kvinnetyper. Derfor kan vi også garantere at det er noe som passer perfekt til deg her også.

Fjern alle filter

ICHI

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.