Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

IL GUFO

Det italienske motebrandet Il Gufo, som betyr 'Uglen' på norsk, produserer elegante og sofistikerte barneklær. Deres estetiske design kombinerer delikat luksus med praktisk funksjon, noe som resulterer i behagelige, brukervennlige klær som holder barna trygge og glade.

Il Gufo - En historie om lidenskap


Il Gufo startet som et lite familieprosjekt på 80-tallet, som vokste til å bli et etterspurt merke i både hjemlandet Italia og internasjonalt. Drevet av en lidenskap for å lage vakre klær, fokuserte grunnleggerne sterkt på kvalitet, sømmerteknikker, og innovative stoffer. I dag, er de ledende innen produksjon av high-end barneklær over hele verden.

Ta et dypdykk i Il Gufo


I kjernen av Il Gufo ligger respekten for barna. Hver kolleksjon er skapt med et ønske om å la barn være barn, og er både stilig, komfortabel, og brukervennlig. De benytter seg av både nautrale farger og lekne mønstre. Alle plaggene er håndlagde, noe som sikrer en gjennomgående høy kvalitet i produksjonen.

Karakteristikker ved Il Gufo merket


Il Gufo skiller seg ut med sin uvanlige kombinasjon av elegant stil og funksjonalitet. Deres kleskolleksjoner er laget med øye for detaljer, med bruk av naturlige stoffer som er behagelige mot huden. Klærne passer til alle anledninger, om det er en vanlig skoledag eller en spesiell festlighet, og de er kjent for å være slitesterke og i stand til å tåle den daglige bruken.

Il Gufo - Fra spede begynnelse til verdenskjent merke


Il Gufo kan i dag skryte av sin tilstedeværelse i over 30 land rundt omkring i verden. Med en vellykket kombinasjon av håndverks ferdigheter og moderne design, har de klart å bli en internasjonal kjempespiller innen barns moteverden.

Shop Il Gufo på Miinto


Miinto tilbyr et brett sortiment av Il Gufo klær til både gutter og jenter. Dette inkluderer kjoler, gensere, bukser, og diverse ytre klær som jakker og kapper. Il Gufo gir deg muligheten til en stressfri shopping med Miinto. Du kan beundre den vakre stilen og fantastisk kvaliteten på Il Gufo-antrekkene uten å bekymre deg om varer som er utsolgt eller lange leveringstider. Å kjøpe Il Gufo klær på Miinto handler ikke bare om å finne det rette antrekket. Filosofien bak merket er å bidra til å fremme en positiv og sunn barndom. Hvert plagg har et hjerte og en sjel, og med kvaliteten og håndverket i høysetet, kan du være trygg på at barnets behov alltid kommer først. Det er derfor Il Gufo blir ansett som et utmerket valg av motebevisste foreldre som er på jakt etter noe spesielt til deres barn.

Fjern alle filter

Il Gufo

Side 1 Av 5

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.