Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

inwear

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

INWEAR

InWear er definitivt merket for deg som ønsker en elegant, stilig og rå stil, men som samtidig vil bevare og understreke dine feminine sider. 1969 er nok året de fleste forbinder med månelandingen, men det er også året hvor Niels Martinsen grunnla InWear i København.

Da InWear ble skapt var tanken at det skulle være et merke for ekte, hardbarka byjenter, noe som innebar at stilen skulle fremstå som urban, sterk, feminin, tilbakelent og kul. Ut fra denne filosofien oppsto en ikonisk stil, og merkets popularitet ble fort et faktum. Blandingen av det urbane og det feminine preger fortsatt klærne fra InWear den dag i dag, og uansett om det er en kjole, et skjørt, en skjorte eller en genser du er på jakt etter, kan du definitivt finne det hos dette merket.


Den moderne kvinne


InWear er opptatt av verdier som nysgjerrighet, selvbevissthet, hvordan man vil se ut, ambisjon og optimisme. For dem er disse verdiene selve begrepet for hva det vil si å være en moderne, feminin kvinne. Mote for kvinner har endret seg radikalt gjennom tidene. Det fantes en tid hvor det viktigste kriteriet for en kvinnes klær var at de skulle dekke henne til og dermed være ”sømmelige” plagg. Dette har vi heldigvis gått bort fra, og i dag er hovedfokuset innenfor mote til kvinner at klærne skal kunne uttrykke hennes personlighet, styrke og stil.

Dette er noe klær fra InWear definitivt kan, og det til gagns. Merket tilbyr klær av høy kvalitet, som har flotte passformer og gjennomførte detaljer, noe som understreker den enkeltes stil og trekk. Kjøper du for eksempel en kjole fra InWear, kan du kle deg i et plagg som både viser at du er feminin, men som også understreker din styrke og din personlige stil. Klærne er rett og slett som skapt for den moderne kvinnen.


Suksesshistorien InWear


Klær fra InWear har vært tilgjengelige i 50 år, men merket er fortsatt utrolig aktuelt og selger godt over hele verden, blant annet i land som Danmark, Kina, Canada og USA. Dette skyldes selvfølgelig den velutførte kombinasjonen av urbanitet og femininitet, men også selvfølgelig at klærne er produsert i gode materialer av særdeles høy kvalitet.

Videre er InWear et merke hvor du får mye for prisen, og i tillegg tilbyr de omtrent alt du trenger til garderoben din, uansett om det er en kjole, en jakke, en topp, en skjorte eller kanskje tilbehør som for eksempel en veske eller et belte. Uansett hvilke elementer i garderoben din som skal fornyes, kan du være trygg på at du finner det hos InWear. Hvis du er en kvinne som er opptatt av kvalitet og mote, og har lyst til å uttrykke urban femininitet, så er det klær fra InWear du er ute etter.

Fjern alle filter

InWear

Side 1 Av 10

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.