Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ISABEL MARANT

I løpet av våren 1995, lanserte Isabel Marant sin første ready-to-wear-kolleksjon, og siden den gang har det franske merket gått fra å være et nisjemerke for de få til et stort, internasjonalt mega-merke. Stilen er stilige, kul og uformell, og når du kjøper klær, støvler og sko fra Isabel Marant, får du design som kombinerer det rå og det feminine til perfeksjon. Sesong etter sesong lanserer den talentfulle parisiske designeren kolleksjoner som får moteinteresserte til å stå i kø over hele verden. Denne sesongen er intet unntak, og i denne kolleksjonen kan du se frem til mange trykk, klassiske kåper, detaljerte bluser og (selvfølgelig) kule sko.


Isabel Marant - Fransk design i verdensklasse


Det er langt fra en tilfeldighet at Isabel Marant har butikker i de mest glamorøse gatene i Paris, London, New York, Madrid og flere andre motemetropoler. Det store franske motehuset har i årevis vært en favoritt blant motemagasiner og trendsettere som elsker designet for sitt minimalistiske og bohemske utseende, noe som tydelig kan ses i de spennende designene av klær, støvler og vesker.


Ungt talent


Allerede som en 15-åring begynte Isabel Marant å sy om gamle militærjakker for å gi dem nettopp det bohemuttrykket hun siden har blitt så kjent for. Etter utdannelsen ved Studio Berçot Fashion School, begynner den franske designeren å lansere sine egne kolleksjoner. Og fra hun åpner sitt første studio i Paris-distriktet Marais i 1994, begynner det å virkelig ta fart. I 1998 åpnet hun sin første butikk i et tidligere kunstatelier i det franske distriktet Bastille, og siden har Isabel Marants moteimperium blitt større og større, trinn for trinn. Designeren har alltid lagt stor vekt på en naturlig prosess, noe som har gjort det mulig for henne å beholde sin kunstneriske integritet og frihet til å følge den stilen hun allerede hadde etablert da merket først ble ansett som et nisjemerket for de spesielt innvidde. I dag er det ingen tvil om at Isabel Marant er etablert som en av de absolutt største favorittene i Norge og resten av verden, noe hennes mange butikker over hele verden selvfølgelig også er et uttrykk for.


Lett og unik stil


Isabel Marant nyter stor respekt innad i motebransjen, og kollegene hennes elsker henne for hennes trofasthet til merkevaren, samt hennes lette, moderne vibes og unike stil som gir en spesiell eleganse, og som får den urbane og bohemske stilen til å gå opp i en høyere enhet. En enhet som forøvrig også bærer preg av et mer rått univers – til tross for at designene alltid har det typisk sjarmerende, franske uttrykket.

I tillegg til det fantastiske designet, så er det mange som har trykket det franske motemerket til brystet på grunn av de mange bruksmulighetene. Klær, vesker og sko fra Isabel Marant kan nemlig kombineres på mange forskjellige måter, slik at det er god plass til å fremheve sin egen stil. Og det gjør jo heller ingenting, at selv om designene har en eksklusiv look, så kan de også fungere som en naturlig del av hverdagsantrekket.

Fjern alle filter

Isabel Marant

Side 1 Av 12

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.