Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

J BRAND

Med fokus på både komfort og stil, er J Brand nummer én når det kommer til flotte og moteriktige jeans. Merket ble grunnlagt i 200 av Juff Rudes og Susie Crippen i Los Angeles. I dag er merket ledende innenfor produksjon av dongeri i høy kvalitet, og her hos Miinto er vi stolte av å kunne tilby et godt utvalg av bukser fra dette amerikanske merket.

J Brand designer klær som er komfortable, elegante og fremfor alt med en god passform. Merket er nok mest kjent som et av verdens beste klesmerker innenfor design og produksjon av jeans. Mange kjendiser og berømtheter har dette merket som førstevalg når de skal finne seg en ny bukse.


Visjonen


J Brands visjon er at jeans skal være enkle å bære, og at passformen er perfekt. De skal dessuten passe perfekt inn i kundenes hverdag og livsstil, og derfor er buksene laget av usedvanlig gode materialer. Målet er å skape klassisk, tidløst og sofistikert dongerimote med fokus på god passform. I tillegg til fokuset på de flotte designene, jobber merket også for bærekraft på grunn av den påvirkningen det dårlige miljøet har på verden. Vi kan alle være med på å utgjøre en forskjell, og det er noe J Brand virkelig prøver å gjøre.


Ny adresse men samme kvalitet


J Brand er opptatt av tanken om at det er personen som har på seg klærne og ikke omvendt. Det er denne lidenskapen som driver dem frem, og som alltid inspirerer merket til å oppfinne og skape nye design. I dag eies majoriteten av J Brand av det store motekonsernet Fast Retail, som også eier Uniqlo, Helmut Lang og Teori. Da Fast Retail kjøpte seg inn i J Brand medførte det store endringer. Gruppen har fokusert på merkets identitet, kultur og produkter. Dessuten har merket i dag fått nye hjemby, nå med hjemmeadresse i Tokyo. Merket har vært ledende innenfor dongeri i mange år, og fortsetter med å utvikle og designe nye klær som alltid er i overenstemmelse med firmaets grunnleggende verdier.


Jeans og dongeri er merkets DNA


I dag produserer og utformer J Brand mange forskjellige jeans. En av de mest populære modellene er Maria-jeans. Det er en tettsittende jeansmodell med høyt liv som fremhever de kvinnelige formene. Selv om buksene er stramme, så er de laget av kvalitetsmaterialer som gjør at passformen er fantastisk uansett hvilken figur du har. Når J Brand designer jeans, så ligger fokuset på komfort og stil kombinert med luksuriøse detaljer. Den første kvinnekolleksjonen kom først i 2012, men siden den gang har merket laget jeans av luksuriøse materialer og moderne design for alle typer kvinner. Merkets DNA er dongeri, og det er design og produkter med dette materialet som har gjort merket så stort og anerkjent som det er i dag. Her hos Miinto har vi flere modeller å velge mellom, og vi er sikre på at her finner alle et par bukser som passer helt perfekt til seg også.

Fjern alle filter

J Brand

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.