Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

JACK & JONES

Med herreklær fra Jack & Jones får du motegaranti med dansk design. Klærne har et maskulint storbyuttrykk som gjør deg velkledd fra topp til tå. Her er du sikret en stil som holder selvtilliten helt i topp.

Jack & Jones startet som spesialist innenfor dongerivarer. Det er de fortsatt, men de er også spesialister i så mye mer enn bare dongeri. I 1989 oppsto Jack & Jones som en del av Bestsellerkonsernet, og de har aldri sett seg tilbake siden. Det som begynte som en produksjon av dongeribukser, har blitt til et av de mest etterspurte og verdensomspennende klesmerkene for herrer. Det har blitt til mye mer enn bare dongeri opp gjennom årene. Jack & Jones leverer nå store og komplette kolleksjoner, med et utvalg som veldig få klesdesignere kan matche.


Med kvalitet fra begynnelsen


Det betyr mye for Jack & Jones at de har kontroll over design, utvikling og produksjon fra start til slutt. Derfor har de deres helt egne fabrikker, og produserer for eksempel dongerivarer på en stor fabrikk med designfasiliteter i Italia. På den måten er de sikre på at produktet blir fullstendig som det var ment å være. Kvaliteten er viktig, uansett om du kjøper de aller mest kjente merkevarene, eller om du finner en mer prisvennlig løsning. Kvaliteten skal alltid være i orden, og selvfølgelig er det forskjell på kvaliteten på forskjellige produkter. Det gode med Jack & Jones er at de alltid sørger for at du har mange muligheter, uansett om du er mest opptatt av ikke å gå på kompromiss når det gjelder pris, eller helst vil ha den aller beste kvaliteten derfor villig til å betale litt mer. Trender kommer og går hele tiden, og for å være med på moten så skifter merket kolleksjonene ofte. De er eksperter i å tilpasse seg de nye trendene, og kommer alltid med utrolig flotte produkter, som er nøyaktig rettet mot de nyeste og mest moderne trendene. Det er en stor styrke og fordel at Jack & Jones har et så stort konsern som Bestseller i ryggen. De har nemlig en helt ekstremt stor berøringsflate med moteverden. De vet alltid hva som skjer og hvilke trender som er på vei. Det betyr at de ofte kan være på forkant med hva som skjer.


Fra topp til tå


Jack & Jones kan levere det hele. Uansett om det dreier seg om yttertøy, jakker, jeans, t-skjorter, skjorter eller andre produkter. Du kan sammensette komplette og utrolig kule antrekk fra det store utvalget, og de mange mulighetene gjør at du kan skifte stil etter humøret. Kombinasjonsmulighetene er mer eller mindre uendelige, og uansett om du helst vil ha herreklær i svart eller hvitt, eller mere fargerike sammensetninger, så er dette merket noe for deg – i hvert fall hvis du har lyst til å være med på moten. Ta en nærmere kikk på kolleksjonen fra Jack & Jones, og tenk kreativt når du forestiller deg de kommende antrekkene dine.

Fjern alle filter

Jack & Jones

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.