Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

JEANERICA

Jeanerica er et svenskprodusert motemerke med et helt enkelt og tydelig oppdrag: Å være et moderne denim-merke fokusert på å designe produkter av aller beste kvalitet. Jeanerica kombinerer høy kvalitet og bærekraftig utførelse med et moderne, tidløst design. Jeanerica konsentrerer seg om essensielle og grunnleggende klesmodeller og tilbyr de i fremste design og kvalitet. Materialene som brukes er fra bærekraftig dyrking.

Dette motemerket fra Stockholm har virkelig inspirert damer verden over, og det er det gode grunner til. De har tatt enkeltheten i de klassiske denim-jeansene og utformet flotte og sjarmerende jeans med perfekte passformer, snitt og fasonger. La deg også inspirere av den lekre kolleksjonen til Jeanerica hos Miinto og ta et dypdykk i vårt fantastiske utvalg av delikate, tidløse jeans som passer til alle anledninger.


Elegant, klassisk og moderne


Motemerket Jeanerica som ble grunnlagt i 2017 spesialiserer seg på førsteklasses moderne denim og henvender seg til selvsikre kvinner som elsker å kle seg i klær av gode materialer og i god kvalitet. Etiketten puster skandinavisk minimalisme inn i klassisk retro, og er nå kjent for å levere fasjonable og svært funksjonelle jeans til daglig bruk.

I kolleksjonen hos Miinto vil du fort legge merke til at deres design gir deg de helt grunnleggende jeans-stilene i utrolig flatterende silhuetter med minimalistiske detaljer og en finish som gjør ethvert par bukser til noe helt særegent. Basert på de mest grunnleggende jeans-modellene som vi alle både kjenner til og elsker, blir buksene til Jeanerica hele tiden designet for å oppnå det ultimate moderne og forførende utseendet.


Lekre denim-bukser til kvinner i alle aldre


Et par velsittende jeans kan virkelig det hele. Ikke bare kjenner vi alle følelsen av å finne det helt perfekte par med bukser. Det gir oss selvtillit som intet annet plagg, og vi føler oss klare til å ta verden med storm. I tillegg kan et par appetittlige jeans få et antrekk til å se både uformelt og dressaktig ut, samtidig som det vil passe med alle andre plagg som du har i garderoben din.

I motsetning til andre stil-trender er ikke jeans eksklusivt forbeholdt for en spesiell aldersgruppe. Det rette paret med jeans vil nemlig smigre hvem som helst. Alt fra en tenåring som elsker å pynte seg opp, til en klassisk og elegant eldre dame, men begge har til felles å bære et par med jeans som umiddelbart vil få en til å føle seg mer selvsikker.


Lekre og enkle jeans som passer til alt


Få ting er så klassisk og allsidig som et par denim-jeans. Du kan bruke de på en million forskjellige måter for nesten enhver anledning. Jeanerica ønsker derfor gjennom sin kolleksjon å gi alle damer en stilsikker vinner i garderoben, som vil se nydelig ut på, men som også vil redde kvinner verden over fra enhver kleskrise når de ikke aner hva de skal ha på.

Finn ditt ultimate par med jeans fra Jeanerica hos Miinto og style de etter egen smak. Legg for eksempel til litt smak til dine jeans ved å style dem med en svart body eller en høyhalset genser. Avslutt stilen med et par skarpe stiletthæler eller høyhælte, svarte pumps. Avslutt det hele med en kåpe for å forlenge utseendet og gjøre det litt mer elegant.


Skap din personlige stil med Jeanerica


Vi kvinner er forskjellige, med hver vår egne unike klessmak – og det er det som er så fantastisk med oss kvinner. Allsidighet er noe Jeanerica ivaretar i sin nydelige kleskolleksjon og gir deg derfor moteriktige jeans til alle preferanser og personlige smaker.

Elsker du jeans med vanlig midje som gir et flatterende utseende? Eller er du kanskje til jeans med høy midje som virkelig fremhever figuren? Da vil du finne et stort utvalg av slanke, løse og vid-benede jeans hos Jeanerica. De vil passe til enhver kvinne som ønsker et moderne utseende – for med et par velsittende denim-jeans vil du alltid se frisk ut.


De klassiske hvite


Hvite jeans er klassiske og helt perfekte for vår- og sommermånedene. De tilbyr et lyst og rent grunnelement i antrekket og de kan kombineres med et bredt utvalg av bluser og topper. Hvite jeans kan med andre ord brukes med praktisk talt alt i skapet. Bruk de hvite jeansene dine med en marineblå silketopp og noen overdimensjonerte gullsmykker for en klassisk sommerstil, eller velg en enkel hvit T-skjorte for en helt fargeløs og klassisk stil. Legg til et knallfarget belte for en fremtredende fargetone mot et hvitt lerret. Mulighetene er mange med dette tidløse plagget.

Hvite jeans er selvsagt også perfekte gjennom de kalde månedene. Kombineres den hvite jeansen med et antrekk hvor resten av klærne er passende for sesongen, vil buksene gi en nydelig kontrast til de mørkere høst- og vinterfargene. Sett sammen de hvite jeansene dine med deilige myke tekstiler i klassiske fargetoner, som en tykk sennepsfarget genser med brune støvletter i semsket skinn. Er du ikke helt komfortabel med å bruke de knallhvite jeansene dine om høsten og vinteren, så kan du gå for noen lyse bukser i en varmere, litt mørkere hvit nyanse. En krem-nyanse av hvitt er klassisk og passende til enhver stil på kalde dager.


Kjøp den mest aktuelle denimtrenden hos Miinto


Bukser med vide legger har virkelig gjort seg gjeldende i motebildet. Denne stilen er å se hos både kjendiser og influensere verden over, og Jeanerica har et flott utvalg av denne typen jeans. Jeans med vide legger er helt klart en av de mest populære trendene om dagen og det er ikke uten grunn. Dette flatterende designet passer til alle kvinner, fremhever midjen og forlenger bena på en elegant måte. Stilen er flatterende, samtidig som den passer perfekt til alle kroppstyper og er som skapt for motebevisste kvinner.

Disse lekre buksene kan styles på mange forskjellige måter. Bruk de med korte topper eller klassiske skjorter. Jeans med vide ben passer til både T-skjorter og pyntede bluser med knapper. I kombinasjon med en topp, som fremhever midjen, og et par bukser med vide ben, vil du se fantastisk ut og være klar til å innta enhver fest. Avslutt utseendet med en figursydd skinnjakke og et par svarte støvletter for et unikt og elegant antrekk.

Fjern alle filter

Jeanerica

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.