Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

JOHAUG

I et land hvor langrenn er nasjonalsport så skal det mye til for å bli den aller beste, men det er Therese Johaug. Det er ikke noen som forlanger mer av treningsklær enn henne. Derfor har hun lansert sin egen kolleksjon, hvor kvalitet og funksjon går hånd i hånd med god design.

Det er ingen tvil om at Johaug er en av Norges beste langrennsløpere gjennom tidene. Hun har vunnet det som er å vinne i sporet og har samtidig blitt nasjonens kjæledegge. Hun utstråler sunnhet, positivitet og godt gammaldags gå-på-mot, noe vi nordmenn elsker. I tillegg til suksess i langrennssporet, selvfølgelig.


Therese kort fortalt


Therese Johaug kommer fra den lille bygda Dalsbygda i Os. Hun var et tydelig talent som ung jente og hun vant sitt første VM-gull allerede som 20 åring i 2011 i Oslo. Siden har hun vunnet det som vinnes kan, og vi nordmenn kan nok se frem til flere års herjing fra Johaugs side i skiløypene. Therese har alltid vært bevisst om medmenneskene rundt seg og viser stort sosialt engasjement. Derfor har hun siden 2010 vært utøverambassadør for den humanitære organisasjonen Right To Play.


Fokus på kvalitet og funksjon


Når man skal bli verdens beste innenfor sport så skal det legges ned ufattelig mange treningstimer. Det gjelder for så vidt innenfor alle aspekter her i livet, men når det gjelder sport, så handler det som oftest om hard fysisk trening. Det stilles derfor ekstreme krav til treningstøyet. De harde fysiske anstrengelsene krever at treningsklærne spiller på lag og samarbeider med utøveren. Klærne skal hjelpe til en med å yte det aller beste man kan, og støtte og stramme der det er behov for det. Det var derfor naturlig at da Johaug lanserte sin egen kolleksjon med treningsklær, så var det med fokus på funksjon og kvalitet.


Design og komfort er viktig


Kvalitet og funksjon er likevel ikke alt. Man skal også føle seg komfortabel og veltilpass i treningstøyet før man kan yte sitt beste. Derfor har Johaug også valgt å lage treningsklær med godt design. Det som kjennetegner treningsklærne fra skijenta er sporty og stilig design, med mange friske farger. Det er ikke snakk om prangende eller skrikende farger, men rolige og feminine nyanser.


Treningsklær for den stilbevisste og aktive kvinnen


For å kunne skape jakker, tights, hansker og andre klesplagg man kan trene i, så krever det teknologi. Store deler av kolleksjonen til Johaug er derfor basert på tekniske og innovative materialer. De er laget for at du kan fokusere på treningen eller konkurransen, og ikke på om treningsklærne er gode nok. Klærne har dessuten rene og feminine linjer, noe som gjør at de passer perfekt til den aktive, sporty og stilbevisste kvinnen. Det er viktig å vite at klærne kan tåle alle strabasene, men det er også viktig å vite at man har en viss stil. Det er med til å gjøre det litt lettere å ta på seg treningstøyet og komme i gang med treningen.

Fjern alle filter

Johaug

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.