Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

JOTT

JOTT (Just Over The Top) er et hipt, trendy og urbant klesmerke som spesialiserer seg på dunjakker, yttertøy og annet tilbehør til dame, herre og barn. De gode og varme jakkene er behagelige og stilfulle på én og samme tid. De fås i mange forskjellige farger og modeller. Lyserosa, svart, knallgult, rødt og blått er bare noen av fargenyansene du har å velge blant.

Jakkene fås også i ulike lengder, inkludert kåper til henne. Det varierer også om yttertøyet har hetter eller ikke. Du kan enkelt finne seg en favoritt som matcher din personlige stil, enten du foretrekker sporty eller elegant.


Urban og aktiv livsstil


JOTTs produkter passer ypperlig som alle som har en urban livsstil, og de har også mye å friste dem som liker å holde seg aktive. Jakkene er dessuten allsidige nok til at du kan bruke dem til flere anledninger. Du kan for eksempel kjøpe alpinjakker til barn som poden helt fint kan bruke til hverdags på skolen eller i barnehagen også. Elegante dunjakker til kvinner passer til hverdags og når du har lyst å pynte deg litt. Du kan for eksempel bruke en stilfull dunjakke med innsvinget og smalt liv over den lille sorte neste gang du skal på byen.

Du holder deg varm, samtidig som du skaper en kul kontrast i antrekket. Ønsker du å være et blikkfang neste gang du skal på shopping eller en tur på kino, anbefales det å heller velge en knallfarge som for eksempel gul. Urban og sporty mote er dessuten i vinden som aldri før, og akkurat det kommer nok til å vare i lang tid fremover. JOTT er et merke du bør følge med på fremover, enten du lar deg inspirere av streetstyle eller simpelthen vil ha en praktisk og fin jakke. Det medfølger en praktisk pose med mange av jakkene. De ultratynne variantene er enkle å krølle sammen og legge i posen. Jakken opptar dermed nesten ingen plass, og de veier kjempelite. Gjennomsnittsvekten er faktisk så lite som 215 gram. Du kan legge den i alt fra hanskerommet i bilen til ryggsekken som du har med deg på fjellet.


Et nytt og spennende merke


JOTT ble etablert i 2010 av to entreprenører fra Marseille, Mathieu and Nicolas Gourdikian. De har som mål å skape trendy, men praktiske jakker som kan brukes i all slags vær. Du kan velge mellom tykke vinterjakker, ultratynne vår- og høstjakker, vindbreakere som er supergode å jogge i og elegante dunjakker som du trygt kan føle deg fin i. Per i dag holder JOTT på å utvide kolleksjonene sine til å inkludere alt fra sko og jeans til caps og klær. Sortimentet utvider seg til stadighet og blir større for hver eneste kolleksjon.

Teamet til JOTT er alltid på jakt etter de siste teknologiske nyvinningene som gjør produktene egnet for all slags bruk for alle generasjoner. Fellesnevneren er at produktene skal være trendy og urban, samtidig som de er så behagelige at du aldri får lyst til å ta dem av deg. Kvaliteten er også såpass bra at du kan bruke dunjakken i mange sesonger fremover, så sant du passer godt på den og vasker den på riktig vis.

Fjern alle filter

JOTT

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.