Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

KAFFE

Kaffe tilbyr den naturlige og feminine kvinnen en moderne skandinavisk stil. Kolleksjonene består av tidløse klassikere med flotte feminine detaljer. Merket ble grunnlagt i 1993, og har siden vært kjent for å lage dameklær i klassiske og stilrene design som henvender seg til moderne kvinner med en naturlig tilgang til mote. Og her hos Miinto finner du et bredt utvalg av fantastiske design fra dette danske merket.


Dameklær i høy kvalitet


Kaffe tror på at klassiske design aldri blir umoderne, og de prøver derfor på å skape fremtidens nye klassikere. Og med mer enn 25 års erfaring i bransjen, er de dype profesjonelle i tilgangen deres til både kvalitet og design, og det går derfor aldri på kompromiss med noen av delene. Du kan derfor være sikker på at alle de elegante antrekkene og plaggene er fremstilt av lekre kvalitetsmaterialer. Og de føles ikke bare fantastiske mot huden, fordi sitter også helt perfekt. Designene deres er tidløse og preget av feminine detaljer som får kvinner i alle aldre til å føle seg unike og komfortable. Så hvis du gjerne vil ha et mer enkelt og raffinert utrykk, og er du på utkikk etter et par nye must-haves til garderoben din du kan ha glede av i mange år fremover, så er Kaffe helt klart merket for deg.


Dameklær i skandinavisk design


Når du tar en nærmere kikk på utvalget vårt av dameklær fra Kaffe, så vil du fort oppleve et merke som virkelig klarer å inndra det nordiske designet I kolleksjonene deres. Kaffe lager dameklær med et utpreget skandinavisk uttrykk, og kolleksjonene er en flott blanding av tonede farger, finurlige mønstre og et gjennomgående minimalistisk preg. På grunn av de stilrene de sidene og flotte snittene, har det danske merket blitt populært langt utover de danske grensene. Og det skjønner vi godt. Kolleksjonene inneholder alt fra lekre kjoler, velsittende bukser, spennende bluser og tidløse cardigans. Du har med andre ord gode muligheter for å sammensette et komplett antrekk med kun dameklær fra Kaffe.


Finn en vakker og iøynefallende kjole eller bukse


Alle klesmerker har deres egen unike stil og særpreg som går igjen på tvers av kolleksjoner og kreasjoner. I kjolene fra Kaffe ser man tydelig en utforskende stil som kombinerer kjente mønster og former med lavmælte farger. Når du kjøper en kjole fra dette merket, så får du en kjole som puster nytt liv i velkjente klassiske snitt og som er kjennetegnet av rene linjer. Kjolene er både vakre og iøynefallende, men på en sofistikert måte.

Du kan også finne bukser i flere forskjellige passformer og design. Felles for alle buksene er at de er skapt med respekt for materialer, og med en spennende tilgang til farger, snitt og passform. De sitter godt uten å begrense bevegelsesfriheten, og den gode kvaliteten gjør at du kan ha glede av buksene i mange år fremover.

Fjern alle filter

Kaffe

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.