Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

KANGRA

Kangra er et luksuriøst italiensk motehus kjent for sin elegante, raffinerte og tidløse design. Med en subtil blanding av håndverk og moderne teknologi, skaper Kangra unike trendsettende plagg som er kjennetegnet av deres ypperste kvalitet. De bruker de mest eksklusive naturmaterialene hovedsakelig kashmir og fine bomullsgarn, og legger vekt på detaljer.

Hvor Kangra startet


Kangra-moten begynte som en hyllest til italiensk kunsthåndverk, og har blitt en referanse i den høyeste enden av moteverdenen. Merket ble opprettet av en gruppe motedesignere som ønsket å bidra til å fremheve det italienske motehåndverket på en ny og innovativ måte. Og det var slik den historiske essensen av Kangra kom til syne, noe som definerer deres designfilosofi selv den dag i dag.

Oppdag Kangra-stilen


Kangra-stilen skinner gjennom i hver eneste kreasjon. Det handler om en sofistikert tilnærming til uformell slitasje, der høy kvalitet møter klassisk design og moderne inspirasjon. Kangra's kolleksjoner uttrykker mykhet og komfort, samtidig som det ikke går på akkord med stilen. Selv om de består av rolige, nøytrale nyanser, er Kangra's plagg aldri kjedelige - de er dristige, elegante og alltid iøynefallende.

Kjennemerkene av Kangra


Kangra representerer en kombinasjon av tradisjonelle håndverksteknikker og innovativ høyteknologi som resulterer i moderne og sofistikert design. De lager vakre halstørklær, gensere og capes – hver av dem er intrikat utformet i selskapets laboratorier.

Slik kan du bruke Kangra-pieces


Når du har på deg Kangra, kler du deg i elegant luksus. Med en utrolig fleksibilitet passer Kangra til enhver setting. Deres tilpassbare stropper til gensere og shawl er også ideelle tilbehør til ethvert antrekk. Det er grunnen til at mange kunder heller velger Kangra, fordi disse klærne passer til både hverdags- og spesielle anledninger.

Kjøp Kangra på Miinto


Miinto bidrar til å bringe Kangra rett til døren din. Med et bredt utvalg av varer fra denne designvirksomheten vil det være høy grad av sikkerhet at du vil finne noe som passer til din stil og smak. Din favoritt blant elegante skjerf, klassiske gensere, og lambswoolfordeler kan være bare noen klikk unna. Miinto sørger for enkel og sikker betalingsprosess, og leveranse til hjemmeadressen. På slutten, dette er ikke bare et kjøp, det er en investering i tidløs luksusdesign som overlever trendene og varer i mange år. Kangra-designhuset er en kilde til høyeste kvalitet, luksus, og sofistikert design. Ved å investere i et Kangra-plagg, investerer du i eleganse, kvalitet og tidløs stil.

Fjern alle filter

Kangra

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.