Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

KATE SPADE

Kate Spade er en historie om ungdommelighet som møter eleganse og luksus. Dette amerikanske merket har klart å designe sko, vesker og en rekke andre ting helt siden starten av 90-tallet, og er blitt en storfavoritt både blant de moteinteresserte og kjendiser over hele verden. På denne siden har vi samlet alt vi kan tilby fra Kate Spade på samme side, og du kan dermed finne frem til din nye favorittveske eller noen kule sko her på siden.

Her hos Miinto kan vi tilby et stort utvalg, slik at du bare kan bla deg gjennom og la deg bli inspirert av Kate Spades luksusvesker og elegante sko. Kjøp på nett og få dine favoritter levert rett hjem til deg på bare få dager.


Historien om Kate Spade


Dette amerikanske motehuset er i dag kjent for å designe klær til den moderne og ambisiøse kvinnen som kjenner sin plass og vet hva hun vil. De designer en rekke klær, interiør og tilbehør som alt bærer preg av luksus og eksklusivitet, og er i dag elsket av kjendiser og moteentusiaster verden over. Men hvordan startet egentlig denne suksesshistorien?

For å se hvor Kate Spade startet sin reise mot suksess, må vi tilbake til 1993 i New York. Det var Kate Spade selv som sammen med mannen sin bestemte seg for å begynne å lage vesker. De begynte med bare noen få vesker i sortimentet sitt, men ble etter kort tid kontaktet av Barneys som ønsket å selge veskene deres. De plasserte det ikoniske merket med Kate Spade-navnet synlig på veskene, noe som etter hvert skulle ende opp med å bli deres kjennemerke.

Ordet spredde seg raskt, og veskene ble kjapt ettertraktet blant unge kvinner som ønsket sofistikerte luksusvesker uten at de var for dyre. Med tiden vokste populariteten, og de begynte å designe interiør, parfymer, klær og en rekke andre ting. Kate Spade etablerte seg med andre ord som et av de mest populære New York-merkene, og i dag er designene hennes jevnlig avbildet på kjendiser.


Kate Spade til den moderne kvinnen


Kate Spade selv avgikk dessverre med døden i 2018. Nicola Grass, som tidligere har jobbet for Gucci, er i dag den kreative direktøren for merket. De har beholdt sin stil fra starten av, og kan kjennetegnes ved at alle deres kolleksjoner passer for den moderne og moteriktige, og ikke minst den lekne og eksperimentelle kvinnen.

Helt fra begynnelsen har unge kvinner elsket designet til dette merket. Kate Spade har lansert kolleksjon etter kolleksjon med et luksuriøst uttrykk som på alle mulige måter kan måle seg med eksklusiviteten og luksusen til de aller største merkene. Samtidig har de beholdt en lekenhet hvor de eksperimenterer med mønstre og farger. Mange unge kvinner har i mange år hatt Kate Spade som sitt foretrukne merke siden, rett og slett fordi de har klart å finne den magiske balansen mellom en sofistikert kvinne og ungdommelighet.

På denne siden finner du hele vårt utvalg av produkter og varer fra dette populære merket. Du kan finne alt fra sko til vesker og lommebøker, og Kate Spade er det opplagte valget når du skal ut å velge deg et par sko eller en veske som oser av eleganse kombinert med et ungdommelig og friskt pust.

Fjern alle filter

Kate Spade

Side 1 Av 2