Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

KIPLING

Kiplings fokus er å lage kvalitetsprodukter som innbyr til lek og eventyrlyst. Hvis du er ute etter en sekk, veske, toalettmappe eller noe helt annet, så er kvalitetsproduktene fra dette merket noe for deg.

Navnet Kipling kommer fra forfatteren Rudyard Kipling. Han er blant annet kjent for Jungelboken og var i tillegg en veldig bereist herre. Det er forfatterens eventyrlyst som merket Kipling er inspirert av og representerer. De tre designerne bak merket står nemlig for moro og eventyr. Merket ble grunnlagt i 1987, etter at designerne bak selskapet gjorde en oppdagelse. Med et nytt materiale i hendene skapte de produkter hvor lidenskap, kreativitet og ikke minst eventyrlyst var i fokus, og gjør seg fortsatt gjeldende, den dag i dag. Kiplings vesker er kjent for å være lett gjenkjennelige, med deres ekspressive uttrykk som nærmest er helt uimotståelig.


Nytt og bedre nylon


Det nye materialet de oppdaget var en helt spesiell form for nylon. Det var sterkere, mykere og mer vannavvisende enn noe de tidligere hadde sett. De unge mennene fra Antwerpen gikk straks i gang med å produsere vesker, og de er nå kjent over hele verden for sporty og funksjonell design, til rimelige priser.


Feminin og sporty


Helt fra starten har det belgiske merket hatt et ønske om å designe og produserer moderne og feminine sekker og vesker til kvinner. På grunn av denne inngangsvinkelen til design og produksjon, finner du i dag fargerike og sporty vesker med en feminin twist. Kipling-kvinnen er derfor også kvinnen som er både sporty og aktiv, men som fortsatt har et mål om å være feminin og ”chic”. Derfor er produktene fra dette merket både for deg som er god til en aktiv storbyferie, hvor det skal shoppes de nyeste og trendyeste skoene og klærne, og for deg som trenger en romslig veske til hverdagen, slik at du uten problemer har god plass til alle tingene dine.


Mer enn bare vesker


I tillegg til smarte, stilige og funksjonelle sekker og vesker, så har Kipling også et bredt utvalg av kofferter og trillevesker. Dette gir deg god plass til å ta med deg alt det du trenger på reisen. Dermed er det slutt med å måtte prioritere mellom yndlingskjolen og stilettene, for med en koffert fra Kipling er det rett og slett plass til mer. Det er jo godt å vite, i tilfelle du plutselig kommer over en ny cocktailkjole på turen! Merket lager også toalettmapper, noe som må sies å være helt uunnværlig på reisen. Med en toalettmappe fra det belgiske merket har du muligheten for sikker oppbevaring av sminke, smykker og alt annet du skal ha med.


Se etter apen


Kiplings ikon er en ape. Den går igjen blant alle produktene, og er et symbol på eventyr og en leken tilgang til livet. Ikke nok med at apen finnes på alt merket produserer, men alle apene er faktisk oppkalt etter medarbeiderne på Kiplings verdensomspennende fabrikker og butikker. Denne personlige detaljen gjør merket til noe helt særegent, og viser hvor mye de setter pris på alt det arbeidet medarbeiderne legger ned i å levere produkter i verdensklasse.

Fjern alle filter

Kipling

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.